TSG Hoffenheim vs Borussia Dortmund – Bundesliga

Hemmalaget TSG Hoffenheim

Förrutom TSG Hoffenheim som har sex vunna matcher och åtta oavgjorda så är det enda andra laget från toppligorna som fortfarande är oslagna den här säsongen och det är Champions League mästarna Real Madrid. Tränaren Julian Nagelmanns spelsystem 3-5-2 har gjort Hoffenheim till en svårt lag att slå och ett mycket välbalanserat lag. Men den laguppställningen har många lag haft problem att göra mål på dem och att vinna mot dem.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förmodligen känner sig TSG Hoffenheim lite lurade på det oavgjorda resultat man fick förra helgen mot Eintracht Frankfurt då de tidigt skulle ha haft en man utvisad.

Bortalaget Borussia Dortmund

Thomas Tuchels Borussia Dortmund är vid ett viktigt vägskäl i säsongen och en vinst idag är nästan nödvändigt om man vill vara med och kämpa om ligatiteln i år. Borussia Dortmund har fått tillbaka sin stjärna Marco Reus och det har verkligen gagnat laget positivt. Det var han som sköt målet som gjorde att matchen mot Cologne på bortaplan slutade 1-1 i förra helgen.

Så här tänker vi

Vi tror på TSG Hoffenheim och hittar spelet Vinst eller Oavgjort för TSG Hoffenheim till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Vinst eller Oavgjort för TSG Hoffenheim hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com