Tunisien vs Australien – Speltips VM 2022

Australien speltips VM 2022r Tunisien och Australien drabbar samman under lördagen gör de detta med vetskapen om att de bägge behöver vinna för att ha en chans på åttondelsfinal. Tunisien lyckades något överraskande ta poäng mot Danmark medan Australien föll glasklart mot Frankrike med 1-4. För vinnaren lever dock hoppet om åttondelsfinal medan förloraren med stor sannolikhet inte tar sig vidare.

Datum: 25 november
Avspark: 11:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Domare: D Siebert (Tyskland)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på VM 2022 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tunisien är favoriter

Den afrikanska nationen Tunisien lyckades ta poäng mot Danmark i en ganska sömnig tillställning. Matchen slutade 0-0 och nu behöver Tunisien ta en seger för att ge sig själva ett bra utgångsläge inför matchen mot Frankrike. Tunisien såg stabila ut defensivt och hade också chanser framåt. Men det räckte inte till mer än 1 poäng. Spelar de som de gjorde mot Danmark ska det räcka till tre poäng mot Australien.

Australien hade det tufft mot Frankrike

Australien spelade jämnt mot Frankrike i VM 2018 och hade en fin form inför VM 2022. Mot Frankrike tog laget också ledningen redan efter nio minuter. Men glädjen för ”Down Under” skulle inte vara särskilt länge. Fyra insläppta mål senare och laget fick inget med sig från matchen. Kan de ladda om och hota Tunisien?

Blir en målfattig match

Australien lär fokusera på att sätta defensiven efter den svaga insatsen mot Frankrike. De lär ha tränat mycket på det sedan sin förra match. Tunisien visade också att de inte direkt är några målmaskiner. Därför är det mycket, inklusive oddsen hos experter inom svensk betting, som talar för att det blir en målsnål match. Därför väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,66 hos Campobet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Australien och Tunisien till oddset 1,66 hos Campobet. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på VM 2022 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller