Tyskland vs Azerbaijan – VM Kval

Hemmalaget Tyskland

Värdarna Tyskland har ett hundraprocentigt utfall i sitt VM kval så här långt. Inte en enda plump i protokollet och det är svårt att se dem få denna plump i dagens match. Kvalitén på laget oavsett vem som får spela i dag kommer inte få några problem med att ta ut Azerbaijan även med de skador som finns i truppen.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tyskarna skickade ett B-lag till Confederations Cupen i somras och vann den, U21 laget utan dess stjärnor (som fick spela i Confederations Cup) vann EM. Så man kan onekligen säga att alla spelare i alla landslag är på topp för tillfället.

Bortalaget Azerbaijan

Efter en tråkig hemmaförlust mot Tjeckien verkar det som om Azerbaijan skall avsluta sitt VM kvalande med två raka förluster. De hade chansen på en tredjeplats men den verkar allt längre bort. Frågan är om Azerbaijan kan chocka tyskarna och hela världen genom att vinna idag. När Azerbaijan spelade mot Tyskland på sin hemmaplan vann visserligen tyskarna men de hade det inte lika enkelt som tjeckerna hade det.

Kanske kan Azerbaijan hitta något inombords som tar dem så långt som till en vinst idag men förmodligen tar VM kvalet slut för dem efter den här matchen.

Så här tänker vi

Azerbaijan skall under normala omständigheter vara helt chanslösa så vi väljer att spela Tyskland -3 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Tyskland -3 mål till hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com