Tyskland vs Azerbaijan – VM Kval

Hemmalaget Tyskland

Värdarna Tyskland har ett hundraprocentigt utfall i sitt VM kval så här långt. Inte en enda plump i protokollet och det är svårt att se dem få denna plump i dagens match. Kvalitén på laget oavsett vem som får spela i dag kommer inte få några problem med att ta ut Azerbaijan även med de skador som finns i truppen.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tyskarna skickade ett B-lag till Confederations Cupen i somras och vann den, U21 laget utan dess stjärnor (som fick spela i Confederations Cup) vann EM. Så man kan onekligen säga att alla spelare i alla landslag är på topp för tillfället.

Bortalaget Azerbaijan

Efter en tråkig hemmaförlust mot Tjeckien verkar det som om Azerbaijan skall avsluta sitt VM kvalande med två raka förluster. De hade chansen på en tredjeplats men den verkar allt längre bort. Frågan är om Azerbaijan kan chocka tyskarna och hela världen genom att vinna idag. När Azerbaijan spelade mot Tyskland på sin hemmaplan vann visserligen tyskarna men de hade det inte lika enkelt som tjeckerna hade det.

Kanske kan Azerbaijan hitta något inombords som tar dem så långt som till en vinst idag men förmodligen tar VM kvalet slut för dem efter den här matchen.

Så här tänker vi

Azerbaijan skall under normala omständigheter vara helt chanslösa så vi väljer att spela Tyskland -3 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Tyskland -3 mål till hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar