Tyskland vs Chile – Confederations Cup

Hemmalaget Tyskland

Det unga tyska laget fick kämpa ordentligt för segern mot Australien som slutade 3-2 till slut. Det var det orutinerade försvaret som ställde till stora problem för Tyskland och det måste man ändra på om det skall gå bra under turneringen. Joachim Löw har uppenbarligen valt att vila sina rutinerade stjärnor till förmån för de yngre förmågorna. Kanske är det också rätt taktik så att man kan fasa in nya spelare utan att få det glapp som det kan bli när en generation spelare senare slutar.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har gått okej för Joachim Löws mannar då de har kasserat in två vinster och en oavgjord match så här långt in i Juni månad. Chile kommer dock att vara lagets tuffaste motstånd så här långt för de unga tyskarna.

Bortalaget Chile

Kontrasterna är stora mellan lagen då tyskarna försöker spela in nya spelare kommer Chile med ett rutinerat och slagkraftigt lag. Chile som är små favoriter till att slåss om slutsegern i den här turneringen och i vart fall gå långt. Om de kan kvalificera sig till VM i Ryssland nästa år kan en framgång i den här turneringen ge dem en välbehövlig självförtroendeboost.

Så här tänker vi

Tyskland som normalt sett nästan alltid är favoriter i alla matcher som man spelar i är i den här matchen underdogs så vi väljer att spela Chile 0 mål asiatiskt handikapp till oddset 1.70 hos Comeon

Vårt speltips: Chile 0 mål asiatiskt handikapp hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar