Tyskland vs Chile – Confederations Cup

Hemmalaget Tyskland

Det unga tyska laget fick kämpa ordentligt för segern mot Australien som slutade 3-2 till slut. Det var det orutinerade försvaret som ställde till stora problem för Tyskland och det måste man ändra på om det skall gå bra under turneringen. Joachim Löw har uppenbarligen valt att vila sina rutinerade stjärnor till förmån för de yngre förmågorna. Kanske är det också rätt taktik så att man kan fasa in nya spelare utan att få det glapp som det kan bli när en generation spelare senare slutar.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har gått okej för Joachim Löws mannar då de har kasserat in två vinster och en oavgjord match så här långt in i Juni månad. Chile kommer dock att vara lagets tuffaste motstånd så här långt för de unga tyskarna.

Bortalaget Chile

Kontrasterna är stora mellan lagen då tyskarna försöker spela in nya spelare kommer Chile med ett rutinerat och slagkraftigt lag. Chile som är små favoriter till att slåss om slutsegern i den här turneringen och i vart fall gå långt. Om de kan kvalificera sig till VM i Ryssland nästa år kan en framgång i den här turneringen ge dem en välbehövlig självförtroendeboost.

Så här tänker vi

Tyskland som normalt sett nästan alltid är favoriter i alla matcher som man spelar i är i den här matchen underdogs så vi väljer att spela Chile 0 mål asiatiskt handikapp till oddset 1.70 hos Comeon

Vårt speltips: Chile 0 mål asiatiskt handikapp hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com