Tyskland vs Frankrike – Speltips fotbolls-EM 2022

Tyskland och Frankrike gör upp om en av de två finalplatserna i fotbolls-EM 2022. Det är helt jämnt när det kommer till oddsen på matchen och det kommer säkerligen att bli ett dramatiskt möte mellan två lag som övertygat i detta mästerskap. Tyskland har gått igenom mästerskapet utan att släppa in mål medan Frankrike blandat och gett i denna turnering. Vem har vad som krävs för att nå finalen. Glöm inte att hämta en betting bonus om du vill spela på semifinalen.

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på semifinalen i EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyskland har imponerat stort

Tyskland har inte haft någon storhetstid i landslagsfotbollen de senaste mästerskapen men nu ser det nästan lika bra ut som på Birgit Prinz dagar. Laget har spelat fyra matcher i denna turnering, vunnit samtliga utan att släppa in ett mål. Premiären mot Danmark slutade 4-0 följt av 2-0 mot Spanien. Därefter besegrades Finland med 3-0 vilket gjorde att laget fick Österrike i kvartsfinalen. Tyskland såg stabila ut och vann komfortabelt med 2-0.

Frankrike är starka

Frankrike har ett extremt starkt lag och enligt oddsen inom svensk betting kan de mycket väl nå finalen. Men då krävs det en prestation utöver det vanliga. Laget inledde med starka 5-1 mot Italien i första rundan. Därefter vann Frankrike med 2-1 mot Belgien. I avslutande gruppspelsmatchen mot Island räckte det med oavgjort för att ta gruppsegern. Matchen slutade 1-1. I kvartsfinalen mot Nederländerna blev det jämnt. 0-0 efter ordinarie tid men i förlängningen kunde Frankrike göra matchens enda mål och ta sig till semifinal.

Blir en spännande och jämn match

Det kommer garanterat att bli jämnt och spännande när dessa jättar möts. Tyskland har imponerat mer men också haft en lättare väg till semifinalen. Vi tror att det blir extremt jämnt i denna semifinal och att den avgörs i förlängning eller på straffar. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Tyskland – Frankrike till oddset 3,30 hos Casumo

Vårt speltips: Oavgjort i matchen mellan Tyskland – Frankrike till oddset 3,30 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på semifinalen i EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller