Tyskland vs Frankrike – Speltips fotbolls-EM 2022

Tyskland och Frankrike gör upp om en av de två finalplatserna i fotbolls-EM 2022. Det är helt jämnt när det kommer till oddsen på matchen och det kommer säkerligen att bli ett dramatiskt möte mellan två lag som övertygat i detta mästerskap. Tyskland har gått igenom mästerskapet utan att släppa in mål medan Frankrike blandat och gett i denna turnering. Vem har vad som krävs för att nå finalen. Glöm inte att hämta en betting bonus om du vill spela på semifinalen.

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på semifinalen i EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tyskland har imponerat stort

Tyskland har inte haft någon storhetstid i landslagsfotbollen de senaste mästerskapen men nu ser det nästan lika bra ut som på Birgit Prinz dagar. Laget har spelat fyra matcher i denna turnering, vunnit samtliga utan att släppa in ett mål. Premiären mot Danmark slutade 4-0 följt av 2-0 mot Spanien. Därefter besegrades Finland med 3-0 vilket gjorde att laget fick Österrike i kvartsfinalen. Tyskland såg stabila ut och vann komfortabelt med 2-0.

Frankrike är starka

Frankrike har ett extremt starkt lag och enligt oddsen inom svensk betting kan de mycket väl nå finalen. Men då krävs det en prestation utöver det vanliga. Laget inledde med starka 5-1 mot Italien i första rundan. Därefter vann Frankrike med 2-1 mot Belgien. I avslutande gruppspelsmatchen mot Island räckte det med oavgjort för att ta gruppsegern. Matchen slutade 1-1. I kvartsfinalen mot Nederländerna blev det jämnt. 0-0 efter ordinarie tid men i förlängningen kunde Frankrike göra matchens enda mål och ta sig till semifinal.

Blir en spännande och jämn match

Det kommer garanterat att bli jämnt och spännande när dessa jättar möts. Tyskland har imponerat mer men också haft en lättare väg till semifinalen. Vi tror att det blir extremt jämnt i denna semifinal och att den avgörs i förlängning eller på straffar. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Tyskland – Frankrike till oddset 3,30 hos Casumo

Vårt speltips: Oavgjort i matchen mellan Tyskland – Frankrike till oddset 3,30 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på semifinalen i EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com