Tyskland vs Italien – EM

Hemmalaget Tyskland

Tyskland vs ItalienTyskland har haft det  kämpigt att hitta spelet och formen och man har inte känt igen världsmästarna helt enkelt. Men precis då tar Tyskland fram något ur sin trollerihat och vinner på ett bra sätt mot Slovakien.

Jerome Boateng blev frälsaren för Tyskland denna gång redan efter 8 minuter då en hörnboll kom till hans fötter och satte bollen djupt i mål. Strax därefter såg det ut som det skulle bli en katastrof match för Slovakien då Skrtel drog på sig en straff. Men Metsut Özils skott räddades av målvakten men sen kom Mario Goméz och satte enkelt 2-0 bakom en chanslös målvakt.

Detta är positivt för tränaren Joakim Löw och laget är nu inne på en 5 matcher lång segersvit och man lyckas forcera bättre organiserat försvar vilket kommer att behövas nu när man går ett steg längre i EM.

Bortalaget Italien

Man började EM med att Italienska tidningarna skrev om hur svagt laget var i år att dom var helt enkelt chanslösa. Sedan har man bara spelet riktigt bra med en superstarks försvarsspel i grunden som kryddats med snabba kontringar som dessutom ofta resulterat i mål .

Istället för ett svagt Italien ser dom i år ut mer spännande än någonsin. Det är helt klart ett ålderstiget lag men vad gör det om laget trots det spelar med fart och ork? Inget alls då man också får erfarenhet som är så viktigt så här långt in i en turnering.

Italiens styrka är taktiken och dessutom förmågan att spela efter den upplagda planen. Andra lag kan ha en plan men sen saknar man kunskapen för att få ut det spelet på planen så är alltså inte fallet för detta vassa Italien.

Så här tänker vi

Vi går mot den allmänna strömmen av tips som säger att Tyskland ska ta sig vidare och spelar på Seger för Italien till det sjyssta oddset 2.50 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Seger för Italien hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com