Tyskland vs Mexiko – Confederations Cup

Hemmalaget Tyskland

Om den här turneringen har avslöjat något inför framtiden så är det att Tyskland kommer att ha ett väldigt bra lag även då. Laget är mycket ungt och Joachim Löw har medvetet valt att spela med en mycket ung trupp som en dag skall axla ansvaret då de äldre spelarna går i pension. Många skulle kalla lagets uttagning för ett B-lag men det finns en plan bakom den uttagningen och eftersom B-laget presterar så pass bra som de gör finns det inget tyskarna behöver oroa sig för.

Förutom att man spelar med en ung trupp så har man även roterat ordentligt bland tillgängliga spelar och det finns flera olika spelar som har imponerat på oss.

Bortalaget Mexiko

Mexiko har också ett mycket bra lag nu och de spelar alla som ett lag och inte var och en för sig, vilket har varit ett problem tidigare. Historiskt har mexikanska lag ofta spela bra i gruppspelet men inte klarat av finalspelen. Färskast i minnet är 7-0 förlusten i Copa de America mot Chile förra sommaren. Kanske kan det vara dags för det här mexikanska laget att kasta bort det hjärnspöket idag.

Idag mot ett yngre betonat Tyskland kan de gamla rävarna i Mexiko briljera om de bara fokuserar på vad som skall göras på planen.

Så här tänker vi

Det finns normalt sett en hel del som talar för Tysklandsseger och det gör det även idag så vi väljer att spela kombinationen Tyskland för seger och båda lagen gör mål till oddset 4.10 hos Oddsautomaten.

Vårt speltips: Tyskland för seger och båda lagen gör mål till oddset 4.10 hos Oddsautomen.

Lämna en kommentar