Tyskland vs Mexiko – Confederations Cup

Hemmalaget Tyskland

Om den här turneringen har avslöjat något inför framtiden så är det att Tyskland kommer att ha ett väldigt bra lag även då. Laget är mycket ungt och Joachim Löw har medvetet valt att spela med en mycket ung trupp som en dag skall axla ansvaret då de äldre spelarna går i pension. Många skulle kalla lagets uttagning för ett B-lag men det finns en plan bakom den uttagningen och eftersom B-laget presterar så pass bra som de gör finns det inget tyskarna behöver oroa sig för.

Förutom att man spelar med en ung trupp så har man även roterat ordentligt bland tillgängliga spelar och det finns flera olika spelar som har imponerat på oss.

Bortalaget Mexiko

Mexiko har också ett mycket bra lag nu och de spelar alla som ett lag och inte var och en för sig, vilket har varit ett problem tidigare. Historiskt har mexikanska lag ofta spela bra i gruppspelet men inte klarat av finalspelen. Färskast i minnet är 7-0 förlusten i Copa de America mot Chile förra sommaren. Kanske kan det vara dags för det här mexikanska laget att kasta bort det hjärnspöket idag.

Idag mot ett yngre betonat Tyskland kan de gamla rävarna i Mexiko briljera om de bara fokuserar på vad som skall göras på planen.

Så här tänker vi

Det finns normalt sett en hel del som talar för Tysklandsseger och det gör det även idag så vi väljer att spela kombinationen Tyskland för seger och båda lagen gör mål till oddset 4.10 hos Oddsautomaten.

Vårt speltips: Tyskland för seger och båda lagen gör mål till oddset 4.10 hos Oddsautomen.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com