Tyskland vs Polen – EM

Hemmalaget Tyskland

Tyskland vs PolenTyskland lyckades till slut vinna sin öppningsmatch mot Ukraina med 2-0 och nu kan man tro att världsmästarnas väg mot en EM-triumf ligger utstakad.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men mycket ska fortfarande spelas och i matchen mot Ukraina så var det inte en så lätt seger som ett 2-0 resultat kan se ut på pappret. Trots att man tog en tidig ledning genom Shokdran Mustafi pressade Ukrainas skickliga spelare på bl.a. på kanterna.

Detta var Tyskland andra 2-0 seger i rad men man har förlorat tre matcher från de senaste sex matcherna. Och i matchen kunde man klart se att man var som svagast i backlinjen som hade stora problem att försvara sig. I dagens match kommer det inte heller bli enkelt för backlinjen.

Bortalaget Polen

Polen mötte lilleput nationen Nord-Irland i sin öppningsmatch och trots att man kontrollerade stora delar av matchen blev dom nog lite chockade över hur svårt det är att vinna över dom. Nykomlingarna var uppenbart nervösa i inledningsfasen och man lyckades inte hota Polens försvar utan var under konstant tryck från Polska anfallare.

Polens form är riktigt bra med 6 vinster, en förlust och en oavgjord på Polens 8 senaste matcher. När dom nu har titta på Tysklandsmatchen så har dom säkert en bra plan för att bryta ner även Tysklands försvar och sätta dom under stark press.

Så här tänker vi

Båda lagen är skickliga framåt och Polen har bäst försvar så tror vi att båda lagen kommer att göra mål och det spelar vi till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com