Tyskland vs Polen – EM

Hemmalaget Tyskland

Tyskland vs PolenTyskland lyckades till slut vinna sin öppningsmatch mot Ukraina med 2-0 och nu kan man tro att världsmästarnas väg mot en EM-triumf ligger utstakad.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men mycket ska fortfarande spelas och i matchen mot Ukraina så var det inte en så lätt seger som ett 2-0 resultat kan se ut på pappret. Trots att man tog en tidig ledning genom Shokdran Mustafi pressade Ukrainas skickliga spelare på bl.a. på kanterna.

Detta var Tyskland andra 2-0 seger i rad men man har förlorat tre matcher från de senaste sex matcherna. Och i matchen kunde man klart se att man var som svagast i backlinjen som hade stora problem att försvara sig. I dagens match kommer det inte heller bli enkelt för backlinjen.

Bortalaget Polen

Polen mötte lilleput nationen Nord-Irland i sin öppningsmatch och trots att man kontrollerade stora delar av matchen blev dom nog lite chockade över hur svårt det är att vinna över dom. Nykomlingarna var uppenbart nervösa i inledningsfasen och man lyckades inte hota Polens försvar utan var under konstant tryck från Polska anfallare.

Polens form är riktigt bra med 6 vinster, en förlust och en oavgjord på Polens 8 senaste matcher. När dom nu har titta på Tysklandsmatchen så har dom säkert en bra plan för att bryta ner även Tysklands försvar och sätta dom under stark press.

Så här tänker vi

Båda lagen är skickliga framåt och Polen har bäst försvar så tror vi att båda lagen kommer att göra mål och det spelar vi till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar