Ungern vs Italien – Speltips Nations League

Att det skulle vara Ungern och Italien som gör upp om gruppsegern i Nations League hade nog inte många trott med tanke på att England och Tyskland också finns i gruppen. Ungern har varit den stora överraskningen i turneringen då laget endast förlorat en match och leder gruppen på tio poäng inför den avslutande omgången. Nu väntar en riktigt spännande match mellan lagen där vinnaren också är gruppsegrare.

Datum: 26/9 – 2022
Avspark: 20:45
Arena: Puskás Aréna (Budapest)
Domare: B Bastien (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Ungern har varit den stora överraskningen

Många trodde att Ungern skulle bli den stora slagpåsen men så har det inte blivit. Laget har vunnit tre matcher, spelat en oavgjord och endast förlorat en i Nations League. Det gör att Ungern leder gruppen inför den avslutande matchen mot Italien med två poängs marginal. Därmed är Ungern också vidare till semifinal vid ett oavgjort resultat. I veckan tog laget en imponerande seger borta mot Tyskland med 1-0.

Italien vill ha revansch för missat VM

Italien misslyckades med att kvala in till VM i Qatar 2022 efter att åkt ur mot Nordmakedonien i Playoff. Därmed har Italien missat två VM-slutspel i rad. Men nu har de chans på en liten revansch men då krävs det seger borta mot Ungern. Det är lättare sagt än gjort då Ungern varit extremt starka i detta Nations League. Italien vann sin senaste match mot England men måste ta tre poäng för att vinna gruppen.

Det blir en spännande match i Budapest

Tittar vi på oddsen hos experter inom svensk betting är det inte mycket som talar för Ungern. Men vi tror de har en bra chans att ta sig vidare från gruppen. Allt som behövs då är ett oavgjort resultat mot Italien, något som vi tror de kan lyckas med. Därför väljer vi att spela kryss i matchen mellan Ungern och Italien till oddset 3,50 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Matchen mellan Ungern och Italien slutar oavgjort till oddset 3.50 hos No Account Bet.