Uruguay vs Argentina – VM Kval

Hemmalaget Uruguay

Detta blir en väldigt spännande drabbning mellan två lag i behov av poäng. Det är Uruguay på sin fjärdeplats som bara är en poäng före Argentina och då förstår ni att de poäng man kan spela in idag är väldigt viktiga för båda lagen. Ett tag såg det ut som om Uruguay vore klara för VM i Ryssland nästa år men sedan har dem haft fem raka förluster och tappat enormt på lagen ovanför och dessutom har lagen under dem hämtat in många poäng.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det normalt sett så starka försvarsspelet som Uruguay besitter har helt lämnat dem och de har släppt in hela 15 mål på de senaste fem matcherna och det håller såklart inte mot dagens motstånd.

Bortalaget Argentina

Argentina som börjar få ont om matcher för att ha chans på att kvalificera sig till VM har idag en gyllene chans att gå om Uruguay i jakten på spel i Ryssland. Argentina har börjat få upp ångan precis som när Uruguay istället har tappat den. På de senaste fem matcherna har dem vunnit fyra dock skall tilläggas att så fort de har spelat på bortaplan  har dem sett märkbart bleka ut under detta kval. Återstår att se om de tar chansen ikväll.

Så här tänker vi

Uruguay har chans att vända på sin dåliga form och Argentina har chans på att ta sig till en plats i VM men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar