Uruguay vs Portugal – Fotbolls-VM 2018

Portugal RonaldoDags för den andra åttondelsfinalen och det är två riktigt bra lag som dock inte övertygat till 100% detta VM. Uruguay gick visserligen vidare från gruppen utan att släppa in ett enda mål, men samtidigt ställdes man mot Egypten, Saudiarabien och Ryssland. Portugal tog sig vidare med fem poäng på tre matcher, där Ronaldo stod för fyra av lagets fem mål!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Uruguay

Uruguay spelar åttondelsfinal för tredje mästerskapet i rad. Dock har det inte imponerats särskilt mycket från laget trots att man är det enda lag i VM som inte släppt in mål. Visst lossnade i offensiven mot Ryssland men samtidigt var det en än gång fasta situationer som avgjorde. Av lagets fem mål i gruppspelet har samtliga mål kommit från fasta situationer. Ska man vidare förbi Portugal gäller det att defensiven fortsätter vara solid samtidigt som Cavani och Suarez hittar rätt där framme.

Bortalaget Portugal

Portugal började med att spela 3-3 mot Spanien efter att en viss Ronaldo gjort hattrick. Det följdes upp av en 1-0-seger mot Marocko innan det blev 1-1 mot Iran i avslutande gruppspelsmatchen. Trots detta har laget inte presterat vad man kan men samtidigt vann laget EM för två år sedan efter tre kryss i gruppspelet. Hittar Ronaldo rätt ikväll kan laget ta sig vidare, annars blir det tufft.

Så här tänker vi

Det kommer bli en oerhört jämn match mellan lagen och vi tror inte att det är särskilt stor chans för många mål, trots alla offensiva stjärnor som finns på planen. Uruguays defensiv är oerhört tät och inget av lagen kommer våga riskera något när det nu är dags för slutspelsmatcher och ett enda misstag kan göra en till syndabock. Vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,42 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,42 hos Nordicbet!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com