Uruguay vs Portugal – Fotbolls-VM 2018

Portugal RonaldoDags för den andra åttondelsfinalen och det är två riktigt bra lag som dock inte övertygat till 100% detta VM. Uruguay gick visserligen vidare från gruppen utan att släppa in ett enda mål, men samtidigt ställdes man mot Egypten, Saudiarabien och Ryssland. Portugal tog sig vidare med fem poäng på tre matcher, där Ronaldo stod för fyra av lagets fem mål!

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Uruguay

Uruguay spelar åttondelsfinal för tredje mästerskapet i rad. Dock har det inte imponerats särskilt mycket från laget trots att man är det enda lag i VM som inte släppt in mål. Visst lossnade i offensiven mot Ryssland men samtidigt var det en än gång fasta situationer som avgjorde. Av lagets fem mål i gruppspelet har samtliga mål kommit från fasta situationer. Ska man vidare förbi Portugal gäller det att defensiven fortsätter vara solid samtidigt som Cavani och Suarez hittar rätt där framme.

Bortalaget Portugal

Portugal började med att spela 3-3 mot Spanien efter att en viss Ronaldo gjort hattrick. Det följdes upp av en 1-0-seger mot Marocko innan det blev 1-1 mot Iran i avslutande gruppspelsmatchen. Trots detta har laget inte presterat vad man kan men samtidigt vann laget EM för två år sedan efter tre kryss i gruppspelet. Hittar Ronaldo rätt ikväll kan laget ta sig vidare, annars blir det tufft.

Så här tänker vi

Det kommer bli en oerhört jämn match mellan lagen och vi tror inte att det är särskilt stor chans för många mål, trots alla offensiva stjärnor som finns på planen. Uruguays defensiv är oerhört tät och inget av lagen kommer våga riskera något när det nu är dags för slutspelsmatcher och ett enda misstag kan göra en till syndabock. Vi väljer att spela under 2,5 mål till oddset 1,42 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,42 hos Nordicbet!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com