USA vs Wales – Speltips VM 2022

USA missade VM 2018 i Ryssland men är nu tillbaka och hoppas kunna få en fin start mot Wales som inte spelat en VM-match sedan 1958. Det är USA som är favoriter att vinna matchen men det är inte med mycket enligt oddsen hos svenska bettingsidor. Wales har visat sig starka i mästerskap då de gick till semifinal i EM 2016 och tog sig vidare från gruppen i EM förra sommaren. Men USA är ingen enkel motståndare. Men vill Wales spela åttondelsfinal behövs det nog en seger mot jänkarna.

Datum: 21 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)
Domare: A Al Jassim (Qatar)

Hämta ett free bet hos Mr Green och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

USA har ett intressant lag

USA har flera spännande spelare med Christian Pulisic som den stora stjärnan. ”Captain America” har visat fin form och gör sin första VM-match. Pulisic stod för 19 poäng på 23 kvalmatcher. Har USA vad som krävs för att vinna mot Wales? Laget har sett okej ut i kvalet men fick 0-0 mot Saudiarabien senast och föll dessförinnan mot Japan med 0-2.

Wales hoppas Gareth Bale fortsätter visa fin form

Gareth Bale var den som sköt Wales till VM och hans start i LAFC i MLS har varit lysande. Han ledde laget till en titel direkt och nu hoppas han kunna ta Wales vidare till åttondelsfinal. I EM förra sommaren var Wales bra i gruppspelet men förlorade med 0-4 mot Danmark. Nu hoppas de kunna göra England sällskap om en plats i åttondelsfinalen. Därför är det viktigt att få en bra start och matchen mot USA blir därför en nyckel men oddsen visar att det blir tufft.

En viktig match för bägge lagen

Såväl USA som Wales har haft problem med formen inför turneringen. USA fick 0-0 mot Saudiarabien och föll mot Japan med 0-2. För Wales gick det tufft i Nations League. Tre förluster mot Nederländerna, Belgien och Polen gör att laget inte längre tillhör A-divisionen och nu behöver de prestera i VM 2022. Vi tror att USA är tillräckligt starka för att vinna och spelar de som segrare till oddset 2,40 hos Mr Green.

Vårt speltips: USA vinner mot Wales till oddset 2,40 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta ett free bet hos Mr Green och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller