Valencia vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Valencia

Valencia vs Las PalmasInte många hade trott på att Las Palmas skulle komma högre upp än Valencia i La Liga förra säsongen men det var precis det som hände. Undra vad oddset var för det. Valencia spelade bitvis uruselt och man hoppas självklart på en bättre La Liga i år.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tränaren Pako Aestaran har något så när fått alla att dra åt samma håll. Dock så har försäsongsspelet inte varit den bästa och måhända har man fortfarande lite av gamnackar. Detta går inte i längden. Förra året spenderade man mycket pengar på rätt dåliga köp i år hänger det mest på värvningen av Nani för 70 miljoner kronor. Att Andre Gomes och Sofiane Feghouli lämnade var såklart en mindre chock och kan inte ersättas rakt av.

Bortalaget Las Palmas

Vi alla tror nog att Las Palmas överpresterade förra säsongen och nu har också William Jose lämnat för att istället spela hos Real Betis.

Men man har faktiskt också lyckats men en liten kupp för man har signerat Kevin-Prince Boateng från Milan och man har fortfarande kvar Jonathan Viera på mittfältet.

Så här tänker vi

Vi tror lite mer på Las Palmas men tidigt på säsongen är det svårt att veta så vi spelar hellre Båda Lagen gör mål till oddset 1.9 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar