Valencia vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Valencia

Valencia vs Las PalmasInte många hade trott på att Las Palmas skulle komma högre upp än Valencia i La Liga förra säsongen men det var precis det som hände. Undra vad oddset var för det. Valencia spelade bitvis uruselt och man hoppas självklart på en bättre La Liga i år.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tränaren Pako Aestaran har något så när fått alla att dra åt samma håll. Dock så har försäsongsspelet inte varit den bästa och måhända har man fortfarande lite av gamnackar. Detta går inte i längden. Förra året spenderade man mycket pengar på rätt dåliga köp i år hänger det mest på värvningen av Nani för 70 miljoner kronor. Att Andre Gomes och Sofiane Feghouli lämnade var såklart en mindre chock och kan inte ersättas rakt av.

Bortalaget Las Palmas

Vi alla tror nog att Las Palmas överpresterade förra säsongen och nu har också William Jose lämnat för att istället spela hos Real Betis.

Men man har faktiskt också lyckats men en liten kupp för man har signerat Kevin-Prince Boateng från Milan och man har fortfarande kvar Jonathan Viera på mittfältet.

Så här tänker vi

Vi tror lite mer på Las Palmas men tidigt på säsongen är det svårt att veta så vi spelar hellre Båda Lagen gör mål till oddset 1.9 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com