Varberg vs Syrianska – Superettan

Hemmalaget Varberg

Varberg vs SyrianskaMan har upplevt allt bättre spel och man vinner fler och fler matcher sedan man kom upp från 4de divisionen 7 år tillbaka. Man har blivit en jämnt lag att räkna med de sista åren och sedan 2012 spelar man också i Superetttan. Långsiktigt tror vi att detta kommer bli ett allsvenskt lag frågan är bara när. År efter år hamnar man allt högre upp i sin tabell och snart återstår bara det största steget att ta.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I årets säsong har det hittills inte gått riktigt som man har tänkt utan man har en förlust svit att bräcka nu för att återfå som minst bäst en 5de plats som man hade i fjol. Just nu ligger man på en 7de plats och man är bara en poäng från den där 5de platsen som just innehas av Värnamo.

Bortalaget Syrianska

Syrianskas form är minst sagt svag och kanske är horribel ett bättre ord. Vad har hänt med det här anfallsglada och målproducerande lag undrar man. Men man måste gå efter dagsformen och inte titta på gamla resultat. Man är nu på en 15de plats och allt ser mörkt ut. Idag måste man gå ut och ta tag i sitt spel.

Så här tänker vi

Syrianska är på dekis och bortaformen är än värre så vi spelar på Vinst för Varberg till oddset 1.8 hos betsafe.com

Vi spelar: Vinst för Varberg hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar