Varbergs BoIS vs BK Häcken – Speltips Allsvenskan

Jocke Persson VarbergDet är dags för ett högintressant möte i Allsvenskan mellan jumbon Varberg och den regerande mästaren BK Häcken. Därför är det föga förvånande gästerna som är favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Samtidigt är det mycket som kan hända i fotboll och Varberg må ligga sist men de har kryssat i hälften av sina matcher. Nu återstår det att se hur det går i det viktiga mötet under måndagskvällen.

Datum: 5 juni 2023
Avspark: 19:00
Arena: Påskbergsvallen (Varberg)
Domare: O Johnson (Sverige)

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos Expekt

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Varberg hoppas kunna överraska

Varberg har inlett knackigt och ligger sist i tabellen efter 10 spelade omgångar. Men faktum kvarstår att laget lyckats ta poäng i hälften av sina matcher. Problemet är att de inte lyckas vinna matcherna utan har kryssat alldeles för mycket för att ligga bättre till i tabellen. Nu är det inte mycket som talar för att första trepoängaren ska komma med tanke på att det är BK Häcken som står för motståndet. 

BK Häcken behöver vinna

Med tanke på den poängskörd som Elfsborg och Malmö har haft på säsongsinledningen är det en trepoängare som BK Häcken behöver mot jumbon. Efter kryss borta mot Malmö och förlust mot Djurgården studsade den regerande mästaren tillbaka senast och vann Göteborgsderbyt mot Blåvitt med 4-1. Nu återstår det att se om Häcken kan stå för ännu en stark prestation mot ett lag från västkusten.

Häcken tar tre stabila

Även om det spelas på gräs och Varberg är svåra att tränga igenom tror vi att BK Häcken har vad som krävs för att vinna detta mötet. De har för mycket spets för att inte vinna denna matchen. Därför spelar vi att BK Häcken ska vinna mot Varberg till oddset 1,42 hos Expekt.

Vårt speltips: BK Häcken vinner borta mot Varberg till oddset 1,42 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos Expekt

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller