Växjö vs Frölunda – Speltips SHL Semifinal 3

Växjö och Frölunda fortsätVäxjö vs Frölunda - Speltips SHL Semifinal 3ter matchserien med en viktig match på Vida Arena i Växjö. Lagen har tagit varsin seger i semifinalen hittills men efter match tre kommer ett lag att ha övertag inför avslutningen. Växjö inledde med en klar seger på hemmais när de vann med 6-2. Men i Göteborg senast var det Frölunda som var bäst och lyckades vinna med 4-2. Därmed är det helt jämnt inför match tre. Frågan är vem som har kylan att kunna vinna det viktiga mötet?

Datum: 4 april 2023
Nedsläpp: 19:00
Arena: Vida Arena (Växjö)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Premier League

Växjö är favoriter

Växjö har blandat och gett i detta slutspel och tog sig med nöd och näppe vidare mot Luleå i kvartsfinalen. Det krävdes en avgörande match sju för att laget skulle nå semifinal och klubben har inte visat samma övertygelse som senaste gången lagen möttes. Nu återstår det att se om Växjö har möjlighet att kunna ta ännu en seger på hemmais för där har de varit starka vilket de visade senaste gången lagen möttes i Småland.

Frölunda vann senast

Frölunda var underdogs i kvartsfinalen mot Färjestad men lyckades ta sig vidare i en dramatisk matchserie. På bortais i match sju vann de mot alla odds enligt svensk betting och tog en seger med 3-1. I första semifinalen mot Växjö föll de klart med 2-6 men studsade tillbaka snabbt och kunde vinna match två i söndags med 4-2 efter en fin prestation. 

Blir en tät match mellan lagen

Vi tror att det kommer att bli ett jämnt möte i semifinalen av SHL. Frölunda känns dock på gång efter senaste matchen. Vi tror att de kan överraska och ta ytterligare en seger. Därför spelar vi Frölunda som vinnare borta mot Växjö till oddset 3,40 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Frölunda vinner borta mot Växjö till oddset 3,40 hos Nordicbet. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på SHL-slutspelet