Venezuela vs Bolivia – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Venezuela

Venezuela spelar fortfarande dåligt nu under kvalet till vm och den dåliga formen har fortsatt in i Oktober då man förlorade mot Uruguay med 3-0 och senare mot Brasilien med 2-0 på hemmaplan. Efter att det gick bra för dem under Copa de America hade de nog själva och fansen hoppats på ett mycket bättre VM kval än vad man har lyckats prestera hittills.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man är fortfarande utan segrar i det här kvalet och man har bara tagit två poäng från de senaste 10 matcherna. En av poängen kom i September när man spelade en oavgjord match mot Argentina på hemmplan som slutade 2-2.

Bortalaget Bolivia

Även Bolivia ser bleka ut just nu. Man har bara tagit fyra poäng på de senaste tio matcherna vilket gör att man ligger tvåa från slutet och tre poäng av de fyra kom med en seger mot just Venezuela men den segern känns väldigt avlägsen nu.

Sedan dess har man förlorat tio matcher och spelat en oavgjord. Den oavgjorda matchen kom mot Ecuador i den senaste matchen vilket avslutade en förlustsvit. På bortaplan spelar man ännu sämre.

Så här tänker vi

Detta är målsnåla lag och vi spelar Inte Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos betsafe.com

Vi spelar: Inte Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar