Venezuela vs Bolivia – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Venezuela

Venezuela spelar fortfarande dåligt nu under kvalet till vm och den dåliga formen har fortsatt in i Oktober då man förlorade mot Uruguay med 3-0 och senare mot Brasilien med 2-0 på hemmaplan. Efter att det gick bra för dem under Copa de America hade de nog själva och fansen hoppats på ett mycket bättre VM kval än vad man har lyckats prestera hittills.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man är fortfarande utan segrar i det här kvalet och man har bara tagit två poäng från de senaste 10 matcherna. En av poängen kom i September när man spelade en oavgjord match mot Argentina på hemmplan som slutade 2-2.

Bortalaget Bolivia

Även Bolivia ser bleka ut just nu. Man har bara tagit fyra poäng på de senaste tio matcherna vilket gör att man ligger tvåa från slutet och tre poäng av de fyra kom med en seger mot just Venezuela men den segern känns väldigt avlägsen nu.

Sedan dess har man förlorat tio matcher och spelat en oavgjord. Den oavgjorda matchen kom mot Ecuador i den senaste matchen vilket avslutade en förlustsvit. På bortaplan spelar man ännu sämre.

Så här tänker vi

Detta är målsnåla lag och vi spelar Inte Båda lagen gör mål till oddset 2.0 hos betsafe.com

Vi spelar: Inte Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com