Venezuela vs Brasilien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Venezuela

venezuela-vs-brasilienVenezuela är verkligen inte med i matchen just nu och man fortsätter att göra bort sig internationellt. Man förlorade mot Uruguay med 3-0  och man ligger tvärsist i sin grupp. Man har bara tagit 2 poäng på 9 matcher och man är 14 poäng från för att gå vidare från gruppen och man är 5 poäng bakom Bolivia.

Nu har men en 5 matcher lång förlustsvit bakom sig och man har tidigare förlorat mot Argentina med 4-1 och 2-0 mot Colombia och spelat oavgjort mot Argentina och mot Mexiko. Trots att man spelar som 14-åringar i VM kvalet har man trots allt spelat riktigt bra i Copa de America turneringar. I den turneringen slog man Jamaica och Uruguay i gruppspelet, spelat oavgjort Mexiko och sedan blev man utslagen Argentina.

Bortalaget Brasilien

Brasilien som i förra veckan mötte Bolivia och krossade dom med hela 5-0 började målskyttet redan 12 minuter in i matchen när Neymar gjorde första målet. Nu har man tre raka segrar och det gör att man nosar på gruppsegern som just leder före Brasilien med endast en poäng.

Brasiliens Copa de America var ett fiasko och man kommer säkert till VM kvalet fulla av revanschlusta.

Så här tänker vi

Vi tror på en kanonad av Brasilien och varför inte fler än 6 mål den här gången av Brassarna? Vi spelar Vinst för Brasilien och Över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Redbet.

Vi spelar: Vinst för Brasilien & Över 2.5 Mål hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com