Venezuela vs Brasilien – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Venezuela

venezuela-vs-brasilienVenezuela är verkligen inte med i matchen just nu och man fortsätter att göra bort sig internationellt. Man förlorade mot Uruguay med 3-0  och man ligger tvärsist i sin grupp. Man har bara tagit 2 poäng på 9 matcher och man är 14 poäng från för att gå vidare från gruppen och man är 5 poäng bakom Bolivia.

Nu har men en 5 matcher lång förlustsvit bakom sig och man har tidigare förlorat mot Argentina med 4-1 och 2-0 mot Colombia och spelat oavgjort mot Argentina och mot Mexiko. Trots att man spelar som 14-åringar i VM kvalet har man trots allt spelat riktigt bra i Copa de America turneringar. I den turneringen slog man Jamaica och Uruguay i gruppspelet, spelat oavgjort Mexiko och sedan blev man utslagen Argentina.

Bortalaget Brasilien

Brasilien som i förra veckan mötte Bolivia och krossade dom med hela 5-0 började målskyttet redan 12 minuter in i matchen när Neymar gjorde första målet. Nu har man tre raka segrar och det gör att man nosar på gruppsegern som just leder före Brasilien med endast en poäng.

Brasiliens Copa de America var ett fiasko och man kommer säkert till VM kvalet fulla av revanschlusta.

Så här tänker vi

Vi tror på en kanonad av Brasilien och varför inte fler än 6 mål den här gången av Brassarna? Vi spelar Vinst för Brasilien och Över 2.5 mål till oddset 2.05 hos Redbet.

Vi spelar: Vinst för Brasilien & Över 2.5 Mål hos Redbet

Lämna en kommentar