Vikingur Olafsvik vs Throttur Reykjavik – Island

Hemmalaget Vikingur Olafsvik

Vikingur Olafsvik vs Throttur ReykjavikBåda dessa lag kvalificerade sig till spel i högsta ligan och deras båda lags starter i den här säsongen har varit helt olika.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra årets vinnare av andraligan Vikingur Olafsvik började årets spel med tre vinnare och en oavgjord från deras första 4 matcher. Sedan åkte man på stortorsk mot Fjolnir med 5-1. Sedan åkte man dessutom ur Isländska Cupen på straffar och därefter har man bara vunnit 1 match, spelat oavgjort en gång och förlorat 1 gång.

Trots detta ligger man ändå på en imponerande 5de plats i högsta ligan och man är på 2 poäng från topp 3 platserna. Dock har spelet gått lite i stå på sista tiden och gapet mellan de övre lagen och Vikingur Olafsvik har ökat.

Bortalaget Throttur Reykjavik

Sedan laget hade kvalificerat sig för spel i högstaligan har man gjort fansen riktigt ledsna med ett dåligt spel och många tappade poäng. Nu ligger man sista i högstaligen vilket de flesta också trodde innan starten.

Det som är positivt för Throttur Reykjavik är att man trots allt inte behöver många poäng för att segla uppåt i tabellen och vinner man idag är på redan på plats 9.

Så här tänker vi

Skillnaden mellan dessa två lag är för stor och Vikingur Olafsvik kommer att vinna matchen och vi spelar Vikingur Olafsvik -0.5 -1 (Asian) till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Vikingur Olafsvik -0.5 -1 (Asian) hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar