Vikingur Reykjavik vs Malmö FF – Speltips Champions League-kvalet

Malmö FF är illa ute efter första kvalmatchen men kan ta med sig en ledning inför returmötet på Island mot Vikingur Reykjavik. Trots att laget har haft en svag säsong är det något mindre krisstämpel tack vare segern senast mot Varberg med 3-0. MFF går in till matchen som klara för avancemang så länge de håller oavgjort. Allt annat än avancemang vore det största fiaskot i klubbens historia.

Hämta ett gratisspel hos Campobet och betta på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vikingur har allt att vinna

I första mötet gav Vikingur en tuffare match mot MFF än vad många hade förväntat sig. Detta trots att de fick sin storstjärna Ingason utvisad efter två gula kort för filmning och firande framför MFF-fansen. Därmed får de klara sig utan sin storstjärna i returmötet mot MFF. De är klara underdogs men går in till matchen med vetskapen att ett mål tar matchen till förlängning. Detta efter det sena reduceringsmålet på tilläggstid.

MFF är pressade att vinna

Malmö FF kliver in som solklara favoriter inför returmötet mot Vikingur Reykjavik. Senast mot Varberg i Allsvenskan såg spelet betydligt bättre ut och efter mål av Berget, AC och Birmancevic kunde MFF ta tre välbehövliga poäng och få lite andrum. Nu väntar en returmatch med mycket ångest för ”Di Blåe”. De kliver in som klara favoriter inför matchen mot Vikingur. Allt annat än avancemang och tränare Milos Milojevic kan hänga löst.

Blir en jämn och målsnål match

Det lär bli jämnt och Vikingur är starka på hemmaplan men MFF är klara favoriter enligt oddsen hos experter inom svensk betting. Med undantag för matchen mot MFF har de vunnit nio raka matcher och tack vare de sena segermålet senast kliver de in med vetskapen att ett mål är allt som behövs för att få till förlängning. Vi tror det kommer att bli en målsnål match och spelar under 2,5 mål till oddset 2,10 hos Campobet.

Vårt speltips: Det blir under 2,5 mål i matchen mellan Vikingur och MFF till oddset 2,10 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta ett gratisspel hos Campobet och spela på CL-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller