Villareal vs Atletico Madrid – La Liga

Hemmalaget Villareal

Det här ser ut att bli en match med lite mål då båda lagen är i rätt dålig form just nu. Villareal har bara släppt in 0.7 mål den här säsongen och man blir nog tvungen att inte släppa in fler mål än så då målproduktionen framåt inte är den bästa. Villareal har inte gjort några mål alls på de tre senaste matcherna. De två senaste matcherna spelades också mot lag som precis har flyttats upp till La Liga.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har varit spelaren Nicola Sansone som har stått för de flesta målen för Villareals del och han gjorde det bra i början av säsongen men på sistone har det torkat upp för honom och ingen hjälp finns det att få från lagkamraterna.

Bortalaget Atletico Madrid

Atletico Madrid släppper heller inte in många mål och man har i snitt släppt in 0.8 mål per match och bara 0.55 mål när man spelar på bortaplan. Men problemen för Atletico Madrid den senaste tiden har varit i andra änden av planen. Man gör inte mål.

Atletico Madrid spelade 0-0 förra helgen då man inte klarade av att bryta ner ett välorganiserat Espanyol. Diego Simeone är nog rädd för att samma sak kan hända idag mot Villareal som vet hur man försvarar sig .

Så här tänker vi

Båda lagen kan försvara sig och de släpper in väldigt få mål så vi spelar Under 2.5 till oddset 1.65 hos NordicBet

Vårt speltips: Under 2.5 hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar