Villareal vs Atletico Madrid – La Liga

Hemmalaget Villareal

Det här ser ut att bli en match med lite mål då båda lagen är i rätt dålig form just nu. Villareal har bara släppt in 0.7 mål den här säsongen och man blir nog tvungen att inte släppa in fler mål än så då målproduktionen framåt inte är den bästa. Villareal har inte gjort några mål alls på de tre senaste matcherna. De två senaste matcherna spelades också mot lag som precis har flyttats upp till La Liga.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har varit spelaren Nicola Sansone som har stått för de flesta målen för Villareals del och han gjorde det bra i början av säsongen men på sistone har det torkat upp för honom och ingen hjälp finns det att få från lagkamraterna.

Bortalaget Atletico Madrid

Atletico Madrid släppper heller inte in många mål och man har i snitt släppt in 0.8 mål per match och bara 0.55 mål när man spelar på bortaplan. Men problemen för Atletico Madrid den senaste tiden har varit i andra änden av planen. Man gör inte mål.

Atletico Madrid spelade 0-0 förra helgen då man inte klarade av att bryta ner ett välorganiserat Espanyol. Diego Simeone är nog rädd för att samma sak kan hända idag mot Villareal som vet hur man försvarar sig .

Så här tänker vi

Båda lagen kan försvara sig och de släpper in väldigt få mål så vi spelar Under 2.5 till oddset 1.65 hos NordicBet

Vårt speltips: Under 2.5 hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com