Villareal vs Barcelona – La Liga

Hemmalaget Villareal

Villareal har en bra säsong där man verkar ha fått ihop ett spel som passar spelarna. Man ligger just nu på en fjärdeplats i ligan och man är bara 5 poäng bakom FC Barcelona. Kan man vinna idag har man alltså chansen att knappa in hela tre poäng och dessutom kanske slippa kvala till Champions League.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är en förlust, två oavgjorda och tre vunna. Mot dagens motståndare är det viktigt att mittfältet och försvarslinjen är starka mot det anfallsglada FC Barcelona.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelonas säsong är inte bra och de ser inte starka ut som i gångna säsonger. Trots att man har kanske världens tre bästa anfallare förlorar man matcher. Dock är facit på bortaplan riktigt bra och man har knappt förlorat några matcher alls. Men det är backsidan som är den svaga länken för FC Barcelona och de måste få till försvaret i dagens match mot Villareal. Formen är en förlust, en oavgjord och fyra vinster de senaste sex matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror på Villareal och den motivation som måste finnas idag och spelar Vinst för Villareal +1 Mål handikapp till oddset 2.00 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för Villareal +1 Mål handikapp hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com