Villareal vs Barcelona – La Liga

Hemmalaget Villareal

Villareal har en bra säsong där man verkar ha fått ihop ett spel som passar spelarna. Man ligger just nu på en fjärdeplats i ligan och man är bara 5 poäng bakom FC Barcelona. Kan man vinna idag har man alltså chansen att knappa in hela tre poäng och dessutom kanske slippa kvala till Champions League.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Formen just nu är en förlust, två oavgjorda och tre vunna. Mot dagens motståndare är det viktigt att mittfältet och försvarslinjen är starka mot det anfallsglada FC Barcelona.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelonas säsong är inte bra och de ser inte starka ut som i gångna säsonger. Trots att man har kanske världens tre bästa anfallare förlorar man matcher. Dock är facit på bortaplan riktigt bra och man har knappt förlorat några matcher alls. Men det är backsidan som är den svaga länken för FC Barcelona och de måste få till försvaret i dagens match mot Villareal. Formen är en förlust, en oavgjord och fyra vinster de senaste sex matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror på Villareal och den motivation som måste finnas idag och spelar Vinst för Villareal +1 Mål handikapp till oddset 2.00 hos LeoVegas

Vårt speltips: Vinst för Villareal +1 Mål handikapp hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar