Villareal vs Celta Vigo – Spanien, La Liga

Hemmalaget Atheltic Bilbao

villareal-vs-celta-vigoDetta kommer bli en trevlig och underhållande match mellan två spanska Europa League-lag som möts idag. Båda lagen är nu tillbaka i matchspel igen och under Torsdagen spelas Europa League matcher men det kommer inte att störa kvällens match.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Villareal har startat lite trögt och man har inte fått den utdelning man har velat ha inledningsvis i matcherna som spelats. Till den här matchen kommer man utan att ha förlorat på hela 8 matcher och det är bra statistik. Man ligger för tillfället på en bra 5de plats i La Liga och kanske kan man vara med och fightas om den åtråvärda 4de platsen.

Bortalaget Celta Vigo

Celta Vigos form är blixtrande just nu och den här matchen kommer att spelas i ett rasande högt bolltempo. Man har vunnit de senaste 4 matcherna och man vann mot Barcelona med 4-3. Den här formen har bara infunnit sig i laget utan någon speciell orsak som det ser ut som.

Nu väntar vi Svenska fans bara på att Guidetti ska få mer speltid och kanske få starta mer från början och inte bara få göra inhopp. Mot Barcelona spelade man helt respektlöst och kan man fortsätta i samma stil mot andra lag kommer man ta många poäng i år.

Så här tänker vi

Vi spelar det mest prisvärda spelet på den här matchen och det är Båda lagen gör mål till oddset 1.89 hos LeoVegas

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar