Villareal vs Celta Vigo – Spanien, La Liga

Hemmalaget Atheltic Bilbao

villareal-vs-celta-vigoDetta kommer bli en trevlig och underhållande match mellan två spanska Europa League-lag som möts idag. Båda lagen är nu tillbaka i matchspel igen och under Torsdagen spelas Europa League matcher men det kommer inte att störa kvällens match.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Villareal har startat lite trögt och man har inte fått den utdelning man har velat ha inledningsvis i matcherna som spelats. Till den här matchen kommer man utan att ha förlorat på hela 8 matcher och det är bra statistik. Man ligger för tillfället på en bra 5de plats i La Liga och kanske kan man vara med och fightas om den åtråvärda 4de platsen.

Bortalaget Celta Vigo

Celta Vigos form är blixtrande just nu och den här matchen kommer att spelas i ett rasande högt bolltempo. Man har vunnit de senaste 4 matcherna och man vann mot Barcelona med 4-3. Den här formen har bara infunnit sig i laget utan någon speciell orsak som det ser ut som.

Nu väntar vi Svenska fans bara på att Guidetti ska få mer speltid och kanske få starta mer från början och inte bara få göra inhopp. Mot Barcelona spelade man helt respektlöst och kan man fortsätta i samma stil mot andra lag kommer man ta många poäng i år.

Så här tänker vi

Vi spelar det mest prisvärda spelet på den här matchen och det är Båda lagen gör mål till oddset 1.89 hos LeoVegas

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com