Villareal vs Ponferradina – Copa del Rey

Hemmalaget Villareal

Den här matchen är en spännande fortsättning på den första matchen som slutade med en chockartad seger för Ponferradina med 1-0. Villareal och Ponferradina spelade i samma liga senast 2012/13 men skillnaden mellan lagen nu är stor. Villareal spelar bra i högsta ligan och verkar sikta in sig på topp fyra platsen och spel i Europa.

Spela hos Bethard och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förutom ett bakslag nu i helgen så är deras facit på hemmaplan bra. De har vunnit fem av åtta matcher på sin hemmaborg och det hade gått 11 matcher utan förlust när förlusten mot Sevilla kom i söndags.

Bortalaget Ponferradina

Ponferradina som vann det första mötet av två mellan dessa lag i Copa del Rey kämpar i Segunda B. De ligger farligt nära att bli nedflyttade till Tercera Division, vilket är en riktig korpliga.

Ponferradinas spel på bortaplan imponerar inte på oss. De har bara vunnit 1 match av 9 på bortaplan och av dem är 6 förluster. Det blir viktigt för laget idag att fokusera på sitt försvarsspel om det skall bli vidare spel i Copa del Rey.

Så här tänker vi

Ponferradina skall inte kunna hämta något från den här matchen utan får fokusera på sitt spel i Segunda. Vi väljer att spela på Vinst för Villareal och Under 3.5 mål till oddset 2.30 hos Bethard

Vårt speltips: Vinst för Villareal och Under 3.5 mål hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar