Villareal vs Ponferradina – Copa del Rey

Hemmalaget Villareal

Den här matchen är en spännande fortsättning på den första matchen som slutade med en chockartad seger för Ponferradina med 1-0. Villareal och Ponferradina spelade i samma liga senast 2012/13 men skillnaden mellan lagen nu är stor. Villareal spelar bra i högsta ligan och verkar sikta in sig på topp fyra platsen och spel i Europa.

Spela hos Bethard och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förutom ett bakslag nu i helgen så är deras facit på hemmaplan bra. De har vunnit fem av åtta matcher på sin hemmaborg och det hade gått 11 matcher utan förlust när förlusten mot Sevilla kom i söndags.

Bortalaget Ponferradina

Ponferradina som vann det första mötet av två mellan dessa lag i Copa del Rey kämpar i Segunda B. De ligger farligt nära att bli nedflyttade till Tercera Division, vilket är en riktig korpliga.

Ponferradinas spel på bortaplan imponerar inte på oss. De har bara vunnit 1 match av 9 på bortaplan och av dem är 6 förluster. Det blir viktigt för laget idag att fokusera på sitt försvarsspel om det skall bli vidare spel i Copa del Rey.

Så här tänker vi

Ponferradina skall inte kunna hämta något från den här matchen utan får fokusera på sitt spel i Segunda. Vi väljer att spela på Vinst för Villareal och Under 3.5 mål till oddset 2.30 hos Bethard

Vårt speltips: Vinst för Villareal och Under 3.5 mål hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com