Villareal vs Sporting Gijon – La Liga

Hemmalaget Villareal

Villareal har ett rykte om sig att spela ett tråkigt spel och inte utnyttja sitt anfall men tittar på man statistiken så gäller det framför allt på bortaplan. På hemmaplan gör man i snitt 1.90 mål per match och i 53% av matcherna har det blivit mer än 2.5 mål. För Villareal har det varit svårt att hitta en given anfallare att ge bollen till men Cedric Bakambu ser ut att ha hittat formen nu.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Han har gjort fyra mål på de fyra senaste matcherna och kanske kan han näta idag igen med den form han är i.

Bortalaget Sporting Gijon

Sporting Gijon befinner sig trea från slutet och det återstår bara fyra matcher kvar av säsongen och de är i desperat behov av poäng för att undvika nedflyttning. Situationen ser nästan helt hopplös ut för laget. De har bara vunnit tre matcher av trettio möjliga vilket såklart är uruselt. De förlorar i snitt 59% av sina bortamatcher sett under säsongen och de har bara tagit 0.5 poäng per match.

Idag blir det viktigt för dem att de fokuserar på försvarsspelet då till och med ett poäng är en seger för ett lag i sådan svacka som Sporting Gijon befinner sig i.

Så här tänker vi

Vi tror det blir mycket svårt för Sporting Gijon att vinna idag så vi väljer att spela Villareal för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Villareal för vinst och över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar