Villareal vs Sporting Gijon – La Liga

Hemmalaget Villareal

Villareal har ett rykte om sig att spela ett tråkigt spel och inte utnyttja sitt anfall men tittar på man statistiken så gäller det framför allt på bortaplan. På hemmaplan gör man i snitt 1.90 mål per match och i 53% av matcherna har det blivit mer än 2.5 mål. För Villareal har det varit svårt att hitta en given anfallare att ge bollen till men Cedric Bakambu ser ut att ha hittat formen nu.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Han har gjort fyra mål på de fyra senaste matcherna och kanske kan han näta idag igen med den form han är i.

Bortalaget Sporting Gijon

Sporting Gijon befinner sig trea från slutet och det återstår bara fyra matcher kvar av säsongen och de är i desperat behov av poäng för att undvika nedflyttning. Situationen ser nästan helt hopplös ut för laget. De har bara vunnit tre matcher av trettio möjliga vilket såklart är uruselt. De förlorar i snitt 59% av sina bortamatcher sett under säsongen och de har bara tagit 0.5 poäng per match.

Idag blir det viktigt för dem att de fokuserar på försvarsspelet då till och med ett poäng är en seger för ett lag i sådan svacka som Sporting Gijon befinner sig i.

Så här tänker vi

Vi tror det blir mycket svårt för Sporting Gijon att vinna idag så vi väljer att spela Villareal för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.10 hos mybet

Vårt speltips: Villareal för vinst och över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com