Vitoria vs Sport Recife – Brasilien

Hemmalaget Vitoria

Vitoria vs Sport RecifeBåda lagen har haft en bra vecka och Vitorias spelar allt bättre. Man är dock farligt nära nedflyttningsstrecket och det är dags att man flyttar fram sitt spel.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vitoria vann helt plötsligt mot Gremio med 2-1 och det såg ingen komma. Mycket tack vare två mål i första halvlek från Kieza och Diego Renan. Och nu har spelet sett ut att stämma lite mer för Vitoria. Däremot så följde man upp denna för dom toppmatch genom att tappa 2 poäng när man tog emot Ponte Preta och bara spelade oavgjort. Säkert hade man räknat kallt med att ta 3 självklara poäng mot ett lag som Ponte Preta. Ännu en gång gjorde Mister Kieza mål och bara 3 spelare har gjort fler mål än han. Tyvärr för Vitora så är Kieza avstängd i dagens match och det är en tung smäll för laget.

Bortalaget Sport Recife

Sport Recife har spelat bättre något längre tid än Vitoria och man ser ut att kanske ta sig bort från det förhatliga nedflyttningstrecket. Man har tagit 7 poäng av 9 möjliga vilket är bra för vilket lag i vilken liga som helst.

Så här tänker vi

Vi tror att tack vare Sport Recife har hittat tillbaka till sitt spel samt att Vitorias målgörare är avstängd så vinner Sport Recife och vi spelar Seger till oddset 2.80 hos Betsson

Vi spelar: Vinst för Sport Recife hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar