Wales vs Belgien – EM

Hemmalaget Wales

Wales vs BelgienWales spelade bra i gruppspelet och man vann över ett mycket långsamts Ryskt försvarspel med 3-0 och trots förlusten mot England tog man topplatsen i gruppen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot lillebror Nord-Irland fick man det svårt, riktigt svårt, och det Nordirländska försvaret bet ordentligt på anfallarna med Gareth Bale i spetsen. Ett frisparksförsök från Gareth som räddades av målvakten Michael McGovern.

Nordirland stack upp ibland mellan deras långa försvarsspel men man saknar den offensiva spjutspets alla lag behöver i en sån här match. Det blev sedan ett självmål som avgjorde matchen.

En kritik mot Wales har varit deras oförmåga att bryta ner ett starks försvar men man har nu vunnit 3 av 4 matcher under EM-spelet och det är trots allt starkt.

Bortalaget Belgien

Nu är det upp till bevis för det upphaussade laget som har så mycket ung talang och spelare av världsklass på varje position. Mot Ungern fick man verkligen bevisa hur bra man egentligen är och det var nära att Ungern lyckades vinna mot dom. Inte för att Belgien var dåliga utan för att Ungern helt enkelt är bra.

Nu gäller det för detta lag att vinna i dagens match annars så är förtroendet med detta talangfulla lag inte borta men iaf decimerat.

Så här tänker vi

Vi tror på att båda lagen får sina chanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos comeon

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com