Wales vs Belgien – EM

Hemmalaget Wales

Wales vs BelgienWales spelade bra i gruppspelet och man vann över ett mycket långsamts Ryskt försvarspel med 3-0 och trots förlusten mot England tog man topplatsen i gruppen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot lillebror Nord-Irland fick man det svårt, riktigt svårt, och det Nordirländska försvaret bet ordentligt på anfallarna med Gareth Bale i spetsen. Ett frisparksförsök från Gareth som räddades av målvakten Michael McGovern.

Nordirland stack upp ibland mellan deras långa försvarsspel men man saknar den offensiva spjutspets alla lag behöver i en sån här match. Det blev sedan ett självmål som avgjorde matchen.

En kritik mot Wales har varit deras oförmåga att bryta ner ett starks försvar men man har nu vunnit 3 av 4 matcher under EM-spelet och det är trots allt starkt.

Bortalaget Belgien

Nu är det upp till bevis för det upphaussade laget som har så mycket ung talang och spelare av världsklass på varje position. Mot Ungern fick man verkligen bevisa hur bra man egentligen är och det var nära att Ungern lyckades vinna mot dom. Inte för att Belgien var dåliga utan för att Ungern helt enkelt är bra.

Nu gäller det för detta lag att vinna i dagens match annars så är förtroendet med detta talangfulla lag inte borta men iaf decimerat.

Så här tänker vi

Vi tror på att båda lagen får sina chanser och spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos comeon

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar