Washington Capitals vs Vegas Golden Knights – Stanley Cup final match 4

pokal stanley cupStanley Cup-finalen fortsätter och nu är det dags för match fyra i drabbningen mellan Capitals och Golden Knights. Inför matchen har Washington fördelen genom att man vunnit två matcher och därmed har 2-1 i serien. Oavsett vem som vinner matchserien kommer en svensk att få vinna Stanley Cup. Antingen Nicklas Bäckström och Burakovsky i Washington eller William Karlsson i Golden Nights! Are you entertained?

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Washington Capitals

Washington Capitals gör sin första Stanley Cup-final någonsin 2018. Bäckström och Ovetjkin har aldrig tidigare spelat i det yttersta finrummet och det är många som unnar duon en titel. Efter att ha förlorat inledande finalen mot Vegas, vann man andra matchen på bortaplan och när det var dags för första hemmamatchen i förrgår var stämningen magisk. Capital One Arena hade en elektrisk stämning och efter 3-1 är det fördel Washington. Seger i fjärde matchen och man har tre matchbollar att avgöra!

Bortalaget Vegas Golden Knights

Skulle Vegas vinna Stanley Cup är det en större skräll än när Leicester City vann Premier League. Laget som bildades i år fick plocka några spelare från varje lag men inga stjärnor då övriga lag kunde blockera sina stjärnspelare. Oavsett vilket har Vegas säsong varit magiskt och det är en svensk i huvudrollen. William Karlsson nådde över 40 mål i NHL:s grundserie vilket ingen svensk har gjort på många år. Nu behöver man dock en seger om inte man ska lämna över greppet ytterligare till Capitals

Så här tänker vi

Washington Capitals har fördelen av hemmaplan men samtidigt lär Vegas vara revanschsugna. Men vet att vid en förlust för Golden Knights är det mycket som ska till för att Capitals inte ska Stanley Cup då man har 3-1 och vid en seger mer har vunnit hela slutspelet. Vi tror dock att Vegas revansch är större och väljer att spela på seger för Vegas (inklusive övertid) till 2,15 hos Bethard.

Vårt speltips: Vegas Golden Nights besegrar Washington Capitals till oddset 2,15 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com