Watford vs Manchester City – Premier League

PepFormsvaga Watford tar emot serieledaren Manchester City på Vicarage Road i Watford. Det är ett Manchester City som fortfarande inte förlorat i ligan och totalt bara har en förlust på hela säsongen, september-matchen i Champions League mot Lyon. Pep Guardiolas mannar ser ut att gå mot en andra raka ligatitel och förväntas utan några större problem plocka med sig alla tre poäng tillbaka till Manchester.

Hemmalaget Watford

Watford är inte i särskilt bra form utan har på de fyra senaste matcherna endast tagit en poäng. Vad som är ännu mer oroväckande är att man bara gjort ett mål framåt på dessa fyra matcher. På de två senaste matcherna har laget 0-5 i målskillnad och tränare Javi Garcia får nog hoppas att man börjar plocka poäng om laget inte ska falla ännu mer i tabellen.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har tappat poäng två gånger under denna säsong i Premier League och båda har kommit på bortaplan i ligaspelet. Det är det enda som talar emot Manchester City. Allt annat talar för en seger för de ljusblå. Laget har 12 vinster av 14 möjliga och är obesegrade med en målskillnad på 43-6. City har en otrolig bredd i truppen och trots att ettan i skytteligan, Sergio Agüero, missade senaste matchen på grund av skada, lyckades Manchester City avfärda ett formstarkt Bournemouth utan några större problem.

Så här tänker vi

Allt talar för att City fortsätter sin fina trend och tar sjunde raka segern borta mot ett formsvagt Watford. Det finns helt enkelt för mycket kvalité i de ljusblå tröjorna för att man skulle tappa poäng mot Premier Leagues poängsvagaste lag de senaste 10 matcherna. Därför väljer vi att spela på seger till Manchester City i bortamötet mot Watford till oddset 1,31 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Manchester City vinner borta mot Watford till oddset 1,31 hos Mobilebet

/Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com