Watford vs Manchester City – Premier League

PepFormsvaga Watford tar emot serieledaren Manchester City på Vicarage Road i Watford. Det är ett Manchester City som fortfarande inte förlorat i ligan och totalt bara har en förlust på hela säsongen, september-matchen i Champions League mot Lyon. Pep Guardiolas mannar ser ut att gå mot en andra raka ligatitel och förväntas utan några större problem plocka med sig alla tre poäng tillbaka till Manchester.

Hemmalaget Watford

Watford är inte i särskilt bra form utan har på de fyra senaste matcherna endast tagit en poäng. Vad som är ännu mer oroväckande är att man bara gjort ett mål framåt på dessa fyra matcher. På de två senaste matcherna har laget 0-5 i målskillnad och tränare Javi Garcia får nog hoppas att man börjar plocka poäng om laget inte ska falla ännu mer i tabellen.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har tappat poäng två gånger under denna säsong i Premier League och båda har kommit på bortaplan i ligaspelet. Det är det enda som talar emot Manchester City. Allt annat talar för en seger för de ljusblå. Laget har 12 vinster av 14 möjliga och är obesegrade med en målskillnad på 43-6. City har en otrolig bredd i truppen och trots att ettan i skytteligan, Sergio Agüero, missade senaste matchen på grund av skada, lyckades Manchester City avfärda ett formstarkt Bournemouth utan några större problem.

Så här tänker vi

Allt talar för att City fortsätter sin fina trend och tar sjunde raka segern borta mot ett formsvagt Watford. Det finns helt enkelt för mycket kvalité i de ljusblå tröjorna för att man skulle tappa poäng mot Premier Leagues poängsvagaste lag de senaste 10 matcherna. Därför väljer vi att spela på seger till Manchester City i bortamötet mot Watford till oddset 1,31 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Manchester City vinner borta mot Watford till oddset 1,31 hos Mobilebet

/Team Svenskbetting