Watford vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Watford

watford-vs-manchester-unitedWatford tog sin första seger för säsongen på ett ganska roligt sätt i alla fall sett ur Watfords ögon. Mindre roligt för West Ham som ledde med 2-0 gjorda av Michail Antonio men sedan gjorde några riktigt svaga ingripanden från West Hams försvar att Watford kunde göra 4 mål och säkra segern.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men innan den här vinsten har det sett allt annat än bra ut får Watford. Nu verkar allt vara glömt för att man tog den här segern men så som Watford har spelet tidigare så kan man inte spela och klara sig kvar i ligan. Så dagens match mot en svår motståndare blir en bra styrkeprövning för Watfords mannar.

Bortalaget Manchester United

Helt plötsligt efter två förluster är Manchester United inne i en förlusttrend. Zlatan Ibrahimovic och Jose Murinho har varit två bra injektioner för den forna storklubben. Och inte har man heller förlorat de två tidigare matcherna på grund av nån dom heller. Zlatan Ibrahimovic gör sina mål som alltid och även i förra matchen.

Snarare har förlusterna berott på taffligt och svagt försvarsspel. Säkert kommer Jose Murinho spela några andra spelare i dag och det är naturligt med några byten när man har spelat svagt i några matcher.

Så här tänker vi

Båda lagen kommer få och ge chanser så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.9 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar