Watford vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Watford

watford-vs-manchester-unitedWatford tog sin första seger för säsongen på ett ganska roligt sätt i alla fall sett ur Watfords ögon. Mindre roligt för West Ham som ledde med 2-0 gjorda av Michail Antonio men sedan gjorde några riktigt svaga ingripanden från West Hams försvar att Watford kunde göra 4 mål och säkra segern.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men innan den här vinsten har det sett allt annat än bra ut får Watford. Nu verkar allt vara glömt för att man tog den här segern men så som Watford har spelet tidigare så kan man inte spela och klara sig kvar i ligan. Så dagens match mot en svår motståndare blir en bra styrkeprövning för Watfords mannar.

Bortalaget Manchester United

Helt plötsligt efter två förluster är Manchester United inne i en förlusttrend. Zlatan Ibrahimovic och Jose Murinho har varit två bra injektioner för den forna storklubben. Och inte har man heller förlorat de två tidigare matcherna på grund av nån dom heller. Zlatan Ibrahimovic gör sina mål som alltid och även i förra matchen.

Snarare har förlusterna berott på taffligt och svagt försvarsspel. Säkert kommer Jose Murinho spela några andra spelare i dag och det är naturligt med några byten när man har spelat svagt i några matcher.

Så här tänker vi

Båda lagen kommer få och ge chanser så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.9 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com