West Brom vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget West Brom

West Brom tog oväntat en poäng mot Tottenham genom att spela en mållös oavgjord match mot dem. Men de har fortfarande stora problem den här säsongen. Det verkar inte som de kan hitta några segrar någonstans. Senaste gången de vann var i Liga Cupen så långt tillbaka som i augusti. Då såg allt tämligen ljust ut för West Brom men nu är läget ett helt annat.

Spela hos Betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

West Brom har inte vunnit på 16 matcher och en del har varit oavgjorda men trots det så fortsätter raset genom tabellen. Just nu befinner dem sig på en sjuttondeplats och bara ovanför nedflyttning på grund av målskillnad.

Bortalaget Manchester United

För Manchester Uniteds del är sorgsenheten en annan. När de helt rättvist förlorade matchen mot Manchester City i förra helgen dog också all hopp om att kunna vinna ligan. De saknar nu 11 poäng mot City som seglar iväg och det blir omöjligt att ta igen de poängen.

Men positivt för United var att de i veckan som gick plockade upp en seger på hemmaplan mot ett ganska blekt Bournemouth. Detta gör att de behåller andraplatsen i ligan. Mot lag som i dagens match har United haft det svårare för den här säsongen konstigt nog. Bournemouth, Brighton, Huddersfield och Southampton har alla skapat problem för Manchester United.

Så här tänker vi

Favoriten på plan är Manchester United men med tanke på att de har fått kämpa hårt så fort de mött mycket sämre motstånd så väljer vi att spela Under 2.5 mål till oddset 1.75 hos Betsson

Vårt speltips: Under 2.5 mål till oddset 1.75 hos Betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com