West Bromwich vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget West Bromwich

West Bromwich förlorade något förvånande mot Everton på bortaplan med 3-0. Detta var första gången under 2017 som man förlorade en så kallad back-to-back match. Som om inte detta vore nog jobbigt för West Bromwich så kom den här förlusten efter förra helgens förlust mot Crystal Palace.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta gör att formen just nu är fem vinster, två oavgjorda matcher och fyra förluster på elva försök i alla de tävlingar som man har spelat i.

Bortalaget Arsenal

Arsenal återställde lite av sin heder när man fullständigt körde över stackars Lincoln City  i andra divisionen när man slog dem med hela 5-0 i  FA Cupen. Arsenal är dock långt ifrån i någon bra form för tillfället. De verkar fortfarande gå runt och tänka på hur de själva blev mosade av Bayern München med totalt 10-2 på två matcher. De har också bara vunnit tre av de senaste åtta matcherna i de tävlingar som man har spelat i.

Så här tänker vi

Lite övervikt på West Bromwich är det eftersom man har hemmaplan men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com