West Ham vs Southampton – Premier League

Hemmlaget West Ham

west-ham-vs-southamptonDet mesta går inte West Hams väg just nu. Man är i en dålig form och laget presterar inte alls på den nivå man måste spela för att spela kvar i Premier League. Något måste göras och det snart annars kan detta bli en nedflyttningshistoria i slutet av säsongen.

Man började dock bra med en seger mot Domzale med totalt 4-2 i Europa League kvalet. Men sedan åkte man ur mot Astra och som återföljdes av en förlustmatch mot Chelsea. West Ham fick dock en seger nyligen mot Accrington Stanley i Liga Cupen. Det var dock väldigt krampaktigt och målet kom först i 96:de minuten. Men det kan visa sig att vara ack så viktigt mål för självförtroendet.

Bortalaget Southampton

Även Southampton hade problem inledningsvis såsom West Ham hade och fortfarande har men sedan tog man sig samman i Southampton och då trillar också poängen in.

Man vann mot Swansea förra helgen  som sedan följdes av en ny 2-0 seger mot Crystal Palace i Liga Cupen.  Så för Southampton ser det mycket bättre ut och man har också ett jämnt spel över hela planen.

Så här tänker vi

Vi tror inte att West Ham är ute ur sin svacka utan spelar Southampton vinst till oddset 1.8 hos Redbet

Vi spelar: Vinst för Southampton hos Redbet

Lämna en kommentar