West Ham vs Southampton – Premier League

Hemmlaget West Ham

west-ham-vs-southamptonDet mesta går inte West Hams väg just nu. Man är i en dålig form och laget presterar inte alls på den nivå man måste spela för att spela kvar i Premier League. Något måste göras och det snart annars kan detta bli en nedflyttningshistoria i slutet av säsongen.

Man började dock bra med en seger mot Domzale med totalt 4-2 i Europa League kvalet. Men sedan åkte man ur mot Astra och som återföljdes av en förlustmatch mot Chelsea. West Ham fick dock en seger nyligen mot Accrington Stanley i Liga Cupen. Det var dock väldigt krampaktigt och målet kom först i 96:de minuten. Men det kan visa sig att vara ack så viktigt mål för självförtroendet.

Bortalaget Southampton

Även Southampton hade problem inledningsvis såsom West Ham hade och fortfarande har men sedan tog man sig samman i Southampton och då trillar också poängen in.

Man vann mot Swansea förra helgen  som sedan följdes av en ny 2-0 seger mot Crystal Palace i Liga Cupen.  Så för Southampton ser det mycket bättre ut och man har också ett jämnt spel över hela planen.

Så här tänker vi

Vi tror inte att West Ham är ute ur sin svacka utan spelar Southampton vinst till oddset 1.8 hos Redbet

Vi spelar: Vinst för Southampton hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com