Wigan Athletic vs Manchester City – FA-cupen

city logoFA-cupens åttondelsfinaler avslutas när ettan i Premier League åker till Wigan på Måndagskvällen. Pep Guardiola ser ut att gå mot en titelrik säsong när klubben faktiskt har chansen på fyra titlar vilket skulle City historiskt i England. För att lyckas med detta behövs Wigan besegras och det är väl inget som talar för att så inte blir fallet.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Wigan

Den gamle Premier League-klubben Wigan huserar numera i League 1 men det ser ut att i alla fall bli en återkomst till Championship för den anrika klubben. Visserligen har man förlorat 2 raka matcher men vi hittar ändå klubben på en 2:a plats med 1 poäng upp till toppen med en match mindre spelad. ”Latics” besegrade faktiskt en annan Premier League-klubb på vägen till åttondelsfinalen när Bournemouth besegrades. Lite märkligt kan tyckas då man gick 16 matcher dessförinnan utan att förlora. Nu bör man snabbt hitta tillbaka till formen eftersom det är Manchester City som kommer på besök.

Bortalaget Manchester City

Peps segertåg fortsätter och ingenting verkar kunna stoppa Manchester City i år. Laget är i final i ligacupen, leder Premier League i överlägsen stil, åttondelsfinal i FA-cupen och dessutom i praktiken klara för kvartsfinal i Champions efter att ha vunnit med 4-0 i första mötet mot Basel. Senaste engelska klubben att vinna tre av dessa titlar är rivalen United och det var 1999. Ska city klara det omöjliga och bli första klubben på 19 år att lyckas med samma bedrift eller till och med ta hem alla fyra? Nästa steg i så fall är att besegra Wigan i åttondelsfinalen.

Så här tänker vi:

City är alldeles för bra och när man hade flyt med lottningen kan laget vila en del spelare men ändå vinna ganska komfortabelt. Pep vill garanterat slå Uniteds rekord från 99 och i takt med att man bara fortsätter vinna finns det stora möjligheter att faktiskt lyckas. Vi tror City gör många mål och spelar att City gör mer än 2,5 mål till oddset 1,71 hos LeoVegas.

Vårt speltips: City gör mer än 2,5 mål till oddset 1,71 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com