Wolfsburg vs Augsburg

Tyskland, Bundesliga. Spelstopp 15:30, 2016-04-23.NX_wolfsburg-mu_001

Bundesliga är, enligt mig, en ”one man show” liga där Bayern är ohotad etta med ett Dortmund som sladdar på andraplats. Resterande lag har egentligen inget att sätta emot när det gäller dessa två. Jag riktar mina blickar åt Wolfsburgs möte mot Augsburg. Ja, ni vet, Wolfsburg. De som vann mot Real på hemmaplan med 2-0 (!!). De, ja! Ett skickligt lag med många duktiga spelare. Har egentligen utifrån lagets förutsättningar haft en ganska misslyckad säsong i Bundesliga. De kan mycket bättre än så här. Först på en 8e plats hittar vi laget.

Spela hos mybet och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Det ser lite sisådär ut för respektive lag när det gäller läget i truppen. Augsburg har minst tre ordinarie spelare borta inför detta viktiga möte och det samma gäller för Wolfsburg. Frågetecken kring Draxlers medverkan i matchen och Shurrle är avstängd. Wolfsburg har heller inte vunnit på de tre senaste, därav det höga oddset som jag återkommer till senare. Bas Dost gjorde dock mål senaste och kanske har hittat tillbaka till storformen, vem vet?

Speltips

Wolfsburgs säsong har varit alla annat än bra i Bundesliga under året. Laget hamnade förra året på en topp-4 placering och de är mycket bättre än vad både tabellen och de senaste resultaten visar. Många bra spelare och med en offensiv anfallsfilosofi är de alltid sevärda.

Augsburg, ja vad ska man säga om dem, egentligen? Har under de senaste åren legat som ett stabilt mittenlag i serien, men är i år med och slåss om lagets fortsatta existens i den högsta ligan. Spelartruppen är tunn och det finns ingen riktig stjärna i laget heller. Därför har jag valt att spela en rak etta på Wolfsburg som vinnare till det generösa oddset på 1,80 hos mybet. Wolfsburg är ett mycket bättre fotbollslag och till det här oddset är det svårt att inte såsa in lite cash! Lycka till vid rygg!

Jag spelar på: Wolfsburg som vinnare.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar