Wolfsburg vs Augsburg

Tyskland, Bundesliga. Spelstopp 15:30, 2016-04-23.NX_wolfsburg-mu_001

Bundesliga är, enligt mig, en ”one man show” liga där Bayern är ohotad etta med ett Dortmund som sladdar på andraplats. Resterande lag har egentligen inget att sätta emot när det gäller dessa två. Jag riktar mina blickar åt Wolfsburgs möte mot Augsburg. Ja, ni vet, Wolfsburg. De som vann mot Real på hemmaplan med 2-0 (!!). De, ja! Ett skickligt lag med många duktiga spelare. Har egentligen utifrån lagets förutsättningar haft en ganska misslyckad säsong i Bundesliga. De kan mycket bättre än så här. Först på en 8e plats hittar vi laget.

Spela hos mybet och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Det ser lite sisådär ut för respektive lag när det gäller läget i truppen. Augsburg har minst tre ordinarie spelare borta inför detta viktiga möte och det samma gäller för Wolfsburg. Frågetecken kring Draxlers medverkan i matchen och Shurrle är avstängd. Wolfsburg har heller inte vunnit på de tre senaste, därav det höga oddset som jag återkommer till senare. Bas Dost gjorde dock mål senaste och kanske har hittat tillbaka till storformen, vem vet?

Speltips

Wolfsburgs säsong har varit alla annat än bra i Bundesliga under året. Laget hamnade förra året på en topp-4 placering och de är mycket bättre än vad både tabellen och de senaste resultaten visar. Många bra spelare och med en offensiv anfallsfilosofi är de alltid sevärda.

Augsburg, ja vad ska man säga om dem, egentligen? Har under de senaste åren legat som ett stabilt mittenlag i serien, men är i år med och slåss om lagets fortsatta existens i den högsta ligan. Spelartruppen är tunn och det finns ingen riktig stjärna i laget heller. Därför har jag valt att spela en rak etta på Wolfsburg som vinnare till det generösa oddset på 1,80 hos mybet. Wolfsburg är ett mycket bättre fotbollslag och till det här oddset är det svårt att inte såsa in lite cash! Lycka till vid rygg!

Jag spelar på: Wolfsburg som vinnare.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com