Zalgiris vs Malmö FF – Speltips kval till Champions League

Malmö FF fortsätter kvalspelet mot Champions League och behöver göra en bra prestation för att få med sig något inför mötet mot Zalgiris från Litauen. MFF är klara favoriter och har börjat hitta formen efter ett par tidigare tveksamma insatser. Men mot helgens match mot IFK Norrköping såg det stabilt ut och nyförvärven presenterade sig direkt. Nu gäller det att toppa prestationen i kvalet til Champions League.

Hämta en oddsbonus och spela på Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Zalgiris tog sig vidare med nöd och näppe

Zalgiris från Litauen tog sig vidare till andra kvalomgången genom att besegra FC Ballkani från Kosovo över två matcher. Det var dock ett möte där det krävdes förlängning efter att det slutat 1-1 på bortaplan och 0-0 hemma. Men i förlängningen klev Oyewuski fram och smällde in bollen som tog laget vidare i kvalet.

MFF är klara favoriter

Många skrek på Milos Milojevic avgång efter förlusten mot GIF Sundsvall men på de nio senaste matcherna har Malmö sju segrar, en oavgjord och en förlust. Mot IFK Norrköping senast i Allsvenskan såg det väldigt stabilt ut och Malmö kunde komfortabelt vinna med 2-0. Nu återstår det att se om de kan ta med sig det fina spelet från Alsvenskan in i Champions League-kvalet. Mot Vikingur i första rundan såg spelet inte bra ut men MFF tog sig vidare vilket är det viktigaste.

Vem vinner matchen?

Det brukar vara krampaktigt de tidigare omgångarna i kvalet till Champions League. Malmö mötte faktiskt Zalgiris 2015 i kvalet till CL. Då blev det 0-0 i Malmö och 1-0-seger på bortaplan. Vi tror återigen på en jämn match men att Malmös uppåtgående formkurva gör att laget vinner vilket oddsexperter inom svensk betting också tror. Därför spelar vi MFF som segrare till oddset 1,70 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Malmö vinner borta mot Zalgiris till oddset 1,70 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på Nordicbet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller