Zrinjski vs Legia Warsaw – Champions League

Hemmalaget Zrinjski

Zrinjski vs Legia WarsawZrinjski som I flera år spelat bra I den bosniska högstaligan och som har ett stabilt grundspel som det sällan ruckas på. Man har också genom året sålt spelare och sedan köpt på sig intressanta talanger och etablerade spelare.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra året blev man återigen bosniska mästare för 4de gången och det är ett styrkebesked för Zrinjski men kanske ett svaghetstecken på själva ligan. Man har spelat Champions League kval hela tre gånger tidigare och då har man åkt ut i första omgången. Men man skaffar sig hela tiden mer rutin från internationellt spel. Man har inte förlorat en match sedan November förra året och man får utgå ifrån att man har självförtroende som räcker för två lag.

Bortalaget Legia Warsaw

Legia Warsaw har spelat ojämnt genom åren och man saknar en grundidé att hålla sig fast vid när spelet inte verkar fungera. I år har man fått en urusel start  när man förlorar matcher så förlorar man också stort. Mot Lech Poznan stämde inte spelet alls och försvarsbackarna var inte på plats och matchen slutade 4-1 för Lech Poznan.

Så här tänker vi

Eftersom Zrinjski är ett generellt sett bra lag och svårslagna hemma så tror vi inte att man åker ut i första omgången som tidigare utan i år tar man ett positivt steg i rätt riktning så vi spelar 1X för Zrinjski till oddset 2.20 hos betsafe.com

Vi spelar: 1X för Zrinjski hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com