Zrinjski vs Legia Warsaw – Champions League

Hemmalaget Zrinjski

Zrinjski vs Legia WarsawZrinjski som I flera år spelat bra I den bosniska högstaligan och som har ett stabilt grundspel som det sällan ruckas på. Man har också genom året sålt spelare och sedan köpt på sig intressanta talanger och etablerade spelare.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förra året blev man återigen bosniska mästare för 4de gången och det är ett styrkebesked för Zrinjski men kanske ett svaghetstecken på själva ligan. Man har spelat Champions League kval hela tre gånger tidigare och då har man åkt ut i första omgången. Men man skaffar sig hela tiden mer rutin från internationellt spel. Man har inte förlorat en match sedan November förra året och man får utgå ifrån att man har självförtroende som räcker för två lag.

Bortalaget Legia Warsaw

Legia Warsaw har spelat ojämnt genom åren och man saknar en grundidé att hålla sig fast vid när spelet inte verkar fungera. I år har man fått en urusel start  när man förlorar matcher så förlorar man också stort. Mot Lech Poznan stämde inte spelet alls och försvarsbackarna var inte på plats och matchen slutade 4-1 för Lech Poznan.

Så här tänker vi

Eftersom Zrinjski är ett generellt sett bra lag och svårslagna hemma så tror vi inte att man åker ut i första omgången som tidigare utan i år tar man ett positivt steg i rätt riktning så vi spelar 1X för Zrinjski till oddset 2.20 hos betsafe.com

Vi spelar: 1X för Zrinjski hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar