Island mot Sverige – Speltips Handbolls-VM 2023

Sverige stäSpeltips Sverige Island Handbolls-VM 2023lls i sin tuffaste utmaning hittills i Handbolls-VM 2023 när Island står för motståndet i huvudrundan. Det svenska landslaget nådde final förra VM och vann EM förra året. Nu hoppas de på ett nytt VM-guld. Ska de lyckas med detta behöver de med stor sannolikhet undvika Danmark i kvartsfinalen och då krävs det att de vinner gruppen. Skulle Sverige vinna mot Island har de också vunnit gruppen i huvudrundan vilket många förväntar sig. Men Island är luriga och har ett skickligt lag. Men tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Sverige som är klara favoriter.

Datum: 20 januari 2023
Avkast: 20:30
Arena: Scandinavium (Göteborg)
Domare: G Nachevski och S Nikolov (Nordmakedonien)

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Handbolls-VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Island har blandat och gett

De flesta handbollsexperter trodde att Island skulle gå igenom första gruppspelet i Handbolls-VM 2023 utan att tappa poäng. Men mot Ungern stod islänningarna för en svag insats och förlorade matchen. Det innebär att laget nu måste vinna mot Sverige för att ha en chans att vinna gruppen. Detta kan bli tufft, framförallt med tanke på det tryck som finns på de svenska läktarna.

Sverige ska ta hem detta

Vi hoppas Sverige ska gå hela vägen till VM-guld och för att göra vägen dit lättare behöver Sverige vinna gruppen. Det svenska laget har gått rent hittills. I gruppspelet mötte de endast blåbär. I huvudrundan mot Ungern visade Sverige sin styrka och kunde vinna med 37-28 efter att ha dragit ifrån i andra halvlek.

Sverige vinner mot Island

Skulle Sverige vinna mot Island är de klara gruppspelsvinnare vilket borde innebära att de undviker Danmark i kvartsfinalen. Men först ska de vinna mot Island, något vi tror de klarar av. Vi spelar Sverige som vinnare till oddset 1,50 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Island till oddset 1,50 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och spela på Handbolls-VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller