Nederländerna vs Kroatien – Speltips Nations League semifinal

Vilka matcher vi har att se fram emot under landslaNederländerna vs Kroatien Speltipsgsuppehållet där det förutom EM-kval också ska spelas semifinaler i Nations League. Först ut är Nederländerna som tar emot VM-trean Kroatien i en rafflande tillställning. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Nederländerna som är klara favoriter. Men samtidigt kan verkligen allt hända i en semifinal av denna turneringen. Vem blir klara för final under onsdagskvällen?

Datum: 14 juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: De Kuip (Rotterdam) 

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Nederländerna är favoriter att ta sig till final

Nederländerna är de som är favoriter att gå hela vägen till final i Nations League. Laget tog sig till final i den första upplagan av turneringen men föll mot Portugal med 0-1. Nu har de chans att nå ytterligare en final men då krävs det att de vinner mot Kroatien. I VM visade Kroatien att de är ett mästerskapslag att räkna med när de tog sin andra raka medalj i Fotbolls-VM. 

Kroatien hoppas nå finalen

Kroatien hade en tuff grupp i Nations League med såväl Danmark och Frankrike men de imponerade och kunde ta sig vidare till semifinal efter att spelat oerhört fin fotboll. Laget är rutinerat men har fått fram en ny gyllene generation och Zlatko Dalic är en förbundskapten av rang. Når de upp till full nivå kan det mycket väl vara Kroatien som står som segrare när domaren blåser av slutsignalen. 

Blir en tight drabbning

Vi tror att det kan bli en oerhört tight match mellan Nederländerna och Kroatien. Båda lagen gick ganska hackigt i de två första matcherna i EM-kvalet för EM 2024. Kroatien fick endast 1-1 mot Wales men vann visserligen mot Turkiet. Nederländerna föll med 0-4 mot Frankrike men vann sedan mot Gibraltar med 3-0. Vi tror på en jämn och tät match där det krävs förlängning för att avgöra. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Nederländerna och Kroatien till oddset 3,40 hos Expekt. 

Vårt speltips: Oavgjort under ordinarie tid i semifinalen mellan Nederländerna och Kroatien till oddset 3,40 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller