Roma vs Torino

Italien, Serie A. Spelstopp 20:45, 2016-04-20.the-last-days-of-francesco-totti-are-not-about-francesco-totti-body-image-1456428061

Missflyt, eller oskicklighet? Bedöm själva! Men faktum är att de senaste rekarna inte har gått min väg. Bara att bita i det sura och ta tjuren i hornen igen! Ok, åter till det väsentliga i denna text. Roma ska möta Torino under onsdagskvällen hemma i Rom. En match som kan bli spännande på alla sätt. Romas partyfotboll går alltid hem i tv-soffan. Torino är också ett skickligt lag med många spelare som sticker ut från mängden.

Spela hos Betsafe och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Skadeläget i Roma kunde egentligen inte se bättre ut. Alla nyckelspelare är disponibla och kommer till start. Torinos skadesituation ser också ljus ut och förväntas komma med bra starteleva. Dock finns det frågetecken kring C. Immobiles medverkan i matchen. Hans skada håller honom förmodligen borta ett tag till.

Speltips

Roma bjuder som sagt var alltid upp till fotbollsfest. Offensiva och kreativa spelare gör dem mycket starka framåt! De brukar inte vara snåla när det gäller målproduktionen heller. I deras defensiva spel finns det dock mycket mer att önska. Försvarsspelet är sårbart och de håller sällan nollan.

Torino spelar också rolig anfallsfotboll och har några spelare som Roma kommer att få det jobbigt med i den här matchen. Roma är det bättre laget och har dessutom hemmaplan, så det är egentligen inget snack om vilka som är favoriter här. De kommer förmodligen springa Torinos försvar trötta med sina snabba kantspelare. Mitt spel i matchen blir Roma att vinna + över 2,5 mål totalt i matchen. Roma har gått 6/10 matcher över linan denna säsong. Torino 5/10. Spelet hittar du hos Betsafe till det givmilda oddset 2,20. 2-1, 3-1, till Roma, kanske? Hur spelar du på matchen?

Jag spelar på resultat: hemmalag att vinna + över 2,5 mål tot i matchen. 

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar