Sverige mot Kap Verde – Speltips Handbolls-VM

FörväntninPalicka Handbolls-VM 2023 odds och speltips Sverige Kap Verdegarna är stora på det svenska handbollslaget inför Handbolls-VM efter silver i VM 2021 och Guld i EM 2022. Mot Brasilien i premiären infriades inte de högt ställda förväntningarna även om det blev seger till slut. Det krävdes en storspelande Palicka i målet och en bra period i andra halvlek för att Sverige skulle säkra segern med åtta bollars marginal. Seger ska det också bli mot blåbären från Kap Verde men nationens första VM-match någonsin slutade med seger mot Uruguay med 33-25.

Datum: 14 januari 2023
Avspark: 20:30
Arena: Scandinavium (Göteborg)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2023 i Handboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige räknar med ytterligare en seger

Det finns inte ens odds inom svensk betting på att Sverige ska vinna mot Kap Verde. Det om något vittnar om favoritskapet som Sverige har inför matchen. Fördelen av hemmaplan och faktumet att de är betydligt bättre än Kap Verde innebär att de ska vinna utan några problem. Men samtidigt var spelet mot Brasilien inte något som imponerande. Men till slut blev det ändå en seger med åtta bollar mot laget som förväntas bjuda på störst motstånd i gruppen.

Kap Verde vann sin premiär

Kap Verde gör sitt första VM någonsin i Handboll. Att de därför vann mot Uruguay kom för många som en överraskning. Men Kap Verde var helt klart bättre än sin motståndare och vann rättvist med 33-25. Att de gjorde 33 mål framåt vittnar om att det finns offensiv slagstyrka i laget. Men det ska inte räcka för att vinna mot Sverige.

Det ser ut att bli klar svensk seger

Sverige måste spela bättre över två halvlekar. Efter 30 spelade minuter var ställningen 11-9 mot Brasilien, inte ett målsnitt som räcker till VM-guld i Handbolls-VM 2023. Men vi tror att det lossnar för Sverige nu och att de vinner matchen och gör många mål framåt. Detta i kombination med att Kap Verdes offensiv också är farlig gör att vi spelar över 60,6 mål till oddset 1,88 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Över 60,5 mål i matchen mellan Sverige – Kap Verde i Handbolls-VM 2023 till oddset 1,88 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting 

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2023 i Handboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller