5 / 5.0 500 kr freebet* Spela

Mr Green recension & betting bonus

  • Grönt spel
  • BankID
  • Stort spelutbud

Mr Green Recension

Det rutinerade spelbolaget Mr Green må ha grundats redan 2008 men trots detta slutar man aldrig att utvecklas. Bettingsidan låg före sin tid med ansvarsfullt spelande som man genom en unik algoritm legat i framkant med enda sedan lanseringen för drygt 20 år sedan. Idag hittar du självklart svensk licens hos Mr Green som tillåter dig att expressregistrera dig utan BankID, för att på så sätt kunna ge en fartfylld spelupplevelse.

Visst har man ett fullfjädrat online casino men det är framför allt i bettingens värld som spelbolaget dominerar. Med ett grymt spelutbud på en härlig oddssida får du allt du behöver i en spännande miljö som tar ditt bettande till nya nivåer. Bli medlem idag och du kan dessutom ta del av en fin välkomstbonus som ger dig den perfekta starten i ditt spelande.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Välkomstbonus är standard

Nya kunder får en riktigt fin start hos bettingsajten, i alla fall om man väljer välkomstbonusen för odds. Du får nämligen 500 kronor i omsättningsfria kontanter efter att du genomfört ditt första bet. Det bästa utav allt är att du själv bestämmer på vilken sport du vill placera ditt spel på och därmed ta del av detta gratisbet som ger dig 500 kronor extra.

Odds och marknader

Hos Mr Green kan du betta på allt du kan tänka dig inom oddsens värld. Det spelar ingen roll om du gillar Premier League, Champions League eller lokal sport som Allsvenskan eller SHL, du får alltid höga odds och en fin spelupplevelse när du spelar hos Mr Green. För att göra det enkelt för dig har man samlat de mest populära marknaderna uppe i vänster hörn på oddssidan. På så sätt får du alltid de hetaste marknaderna för tillfället tillgängligt på ett smidigt sätt.

Live betting

Hos Mr Green är det väldigt roligt att betta live. Detta då man har ett fantastiskt utbud av flertalet evenemang dagligen i live bettingens värld. För dig som tycker om att betta live finns det därför inte många bättre alternativ än Mr Green. Du kan live betta från både mobilen, datorn och surfplattan eftersom Mr Green har en app. Alla pågående matcher ligger tillgängligt för dig direkt på startsidan i sportsbooken något som gör det enkelt för dig att hitta.

Summering

Mr Green är ett väldigt omtyckt spelbolag och det är inte så konstigt med tanke på att man levererar på alla plan. Med en skön välkomstbonus, ett grymt spelutbud och en riktigt härlig och lättnavigerad hemsida är det inte konstigt att allt fler går över till spelbolaget som självklart också fick sin svenska licens godkänd. Bli medlem idag och ta del av en välkomstbonus genom en vinstboost på upp till 5000 kronor.