AIK vs Malmö – Allsvenskan

Hemmalaget AIK

Det här kan vara årets match så här långt in i Allsvenskan då förra säsongens etta och tvåa möts på Friends Arena. AIK kommer förmodligen spela som man brukar genom att tight försvarsspel och försöka kontra in ett eller flera mål. Så här långt in i säsongen har det fungerat väl för dem och de har bara släppt in mål i 0.56% per match. Försvarsspelet spelar så bra att man innehar rekordet för hela Allsvenskan.

På hemmaplan är man ännu bättre och där släpper man bara in mål i 0.40% av sina matcher. Deras utmaning ligger i att göra mål och man är inte flitig i sitt målgörande direkt. De flesta matcher de spelar slutar 0-0 eller 1-0.

Bortalaget Malmö

Malmö kommer säkert inte anfalla som bärsärkar i den här matchen då man har ett fyra poängs övertag över AIK och man behöver inte leda matchen framåt. Malmö kommer alldeles säkert vara nöjda med att stjäla ett poäng av AIK idag. Senaste matchen på hemmaplan resulterade i en försmädlig förlust vilket inte är den bästa förberedelsen inför dagens match men kanske kan det verka som tändvätska för laget. Det viktiga idag är att man behåller sin kyla och går på anfall när tillfälle ges.

Så här tänker vi

Det här blir förmodligen ett ställningskrig mellan två försvarsmässigt duktiga lag så vi väljer att spela Första halvlek oavgjort till oddset 2.10 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Första halvlek oavgjort till oddset 2.10 hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com