Bomben – Populärt från Svenska Spel

Bomben som är ett av Svenska Spels sportbetting spel är ett spel som går att spela både hos ett av Svenska Spels ombud eller online genom Svenska Spels hemsida. Spelet som även kallas för Oddset Bomben går ut på att gissa hur många mål båda lagen kommer att göra under en match. Oddset Bomben består inte bara av en match utan ett set förutbestämda matcher. Där det gäller att få så många rätt som möjligt på antalet mål av alla lag i alla matcher.

Man spelar på flera matcher samtidigt

Det vanligaste är att spela Bomben när den består av 2-3 ishockeymatcher eller 3-4 fotbollsmatcher. Men Bomben går även att spela med innebandy eller bandy. Istället för att spela på ett antal olika matcher kan man även välja att spela på en och samma hockeymatch eller en av de andra sporterna. Då ska man inte endast betta på antalet mål i slutet av matchen utan man ska betta på antalet mål av vardera lag efter varje period, halvlek, med mer, det blir samma princip som när man spelar på fler matcher om man ser på varje period som en enskild match.

Insatser

När man spelar på Bomben får man satsa som minst 1 kr per rad och som mest 50 kr per rad. Även om man som minst får satsa 1 kr per rad så måste hela vadet uppgå till minst 10 kr. Om man då spelar på två matcher och bettar 1 kr på en match måste man betta minst 9 kr på den andra. Som mest får en spelare inte satsa mer än 100 000 kr.

När man spelar Bomben gäller det att pricka in det exakta resultatet, där finns inga möjligheter att vinna mindre summor eller tröstpris av något slag om man lyckas gissa nästan rätt. Spelet är känt för att på grund av kombinationen av så många matcher får riktigt höga odds. Vilket ger möjligheter till att vinna stora summor utan att behöva betta stora summor. Till exempel van två personer över två miljoner var i 2006.

Bomben tar tid att spela då man måste vänta på att alla matcher har spelats färdigt innan man får ut några vinster även om man prickat rätt på den första matchen. Spelar man då på Bomben när den består av 4 matcher kan det ta ett antal timmar.

Svenska Spel

Svenska Spel är det statliga bolag som har monopol i Sverige på alla spel där det spelas om pengar. Företaget har funnits sedan 1997 två statliga spel bolag slogs ihop. På Svenska Spel erbjuder de allt från casino och triss lotter till onlinespel och sportsbetting. Sedan 2005 har de även tillstånd att bedriva online poker spel.

Många väljer dock bort Svenska Spel till förmån av bolag som erbjuder sports betting utan licens i Sverige. Detta för att man i utlandet får erbjuda mycket bättre bonusar och kampanjer till spelare.

Oddset Bomben har funnits hos Svenska Spel sedan 2001, och er att av sju spela som samlas under namnet oddset. Innan dess fanns Bomben redan i Finland. Förutom sportbetting avser oddset även spelande på den svenska melodifestivalen och eurovisionsschlagerfestivalen. För att få spela på Bomben eller något annat av spelen hos Svenska Spel måste spelaren vara minst 18 år gammal.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com