Arsenal vs Middlesbrough – Premier League

Hemmalaget Arsenal

arsenal-vs-middlesbroughArsenal är superheta för tillfället och man vinner varje match både i Premier League och i Champions League. Mot Ludogorets tog det bara 15 minuter innan Alexis Sanchez och sedan gjorde Theo Walcott nästa mål innan halvleksvilan kom. I andra halvlek gjorde bland andra även Alex Olade-Chamberlain ett mål och matchen slutade med hela 6-0.

Nu är segersviten uppe i 7 matcher och man har inte förlorat på 11 matcher och det är knappt någon som ens kommer förlusten i säsongsöppningen mot Liverpool. Trots att fansen vill ha en anfallare av toppklass till laget så producerar man riktigt bra med mål som det är med de anfallare man har. Man har gjort 19 mål på 8 matcher och ytterligare 13 mål i Champions League och Super Cupen. Med tanke på att det går lite trögt för de andra topplagen just nu har man chansen att dra ifrån poängmässigt mot dem.

Bortalaget Middlesbrough

Middlesbrough kommer att få problem idag med det spelsystem som backarna nyttjar. Man försöker konstant med att få till offside-fällan på anfallarna och det kan verkligen straffa sig mot snabba spelare som Alexis och Theo. Backlinjen och tränaren måste tänka taktiskt idag för att det inte ska bli tvåsiffrigt.

Så här tänker vi

Arsenal vinner men det är inte spelvärt utan istället väljer vi att spela Över 2.5 Mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com