Arsenal vs Middlesbrough – Premier League

Hemmalaget Arsenal

arsenal-vs-middlesbroughArsenal är superheta för tillfället och man vinner varje match både i Premier League och i Champions League. Mot Ludogorets tog det bara 15 minuter innan Alexis Sanchez och sedan gjorde Theo Walcott nästa mål innan halvleksvilan kom. I andra halvlek gjorde bland andra även Alex Olade-Chamberlain ett mål och matchen slutade med hela 6-0.

Nu är segersviten uppe i 7 matcher och man har inte förlorat på 11 matcher och det är knappt någon som ens kommer förlusten i säsongsöppningen mot Liverpool. Trots att fansen vill ha en anfallare av toppklass till laget så producerar man riktigt bra med mål som det är med de anfallare man har. Man har gjort 19 mål på 8 matcher och ytterligare 13 mål i Champions League och Super Cupen. Med tanke på att det går lite trögt för de andra topplagen just nu har man chansen att dra ifrån poängmässigt mot dem.

Bortalaget Middlesbrough

Middlesbrough kommer att få problem idag med det spelsystem som backarna nyttjar. Man försöker konstant med att få till offside-fällan på anfallarna och det kan verkligen straffa sig mot snabba spelare som Alexis och Theo. Backlinjen och tränaren måste tänka taktiskt idag för att det inte ska bli tvåsiffrigt.

Så här tänker vi

Arsenal vinner men det är inte spelvärt utan istället väljer vi att spela Över 2.5 Mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos redbet.