Botafogo vs Internacional – Brasilien

Hemmalaget Botafogo

botafogo-vs-internacionalVäldigt få hade trott före säsongen att Botafogo skulle vara högre upp i tabellen än Internacional men inför den här matchen ligger man hela 10 placeringar och 11 poäng bättre än  Internacional. Botafogo som spelade i Serie B förra året har verkligen briljerat i årets omgång av Serie A och man ligger just nu på en 7de plats och man har nästan säkrat en plats till Copa Libertadores som verkligen skulle vara en utmaning för laget.

Man vann mot Figueirense med 1-0 i Söndags och man har också vunnit med 2-0 på hemmaplan mot ligamästarna Corinthians i matchen innan. Det är 17 matcher sedan man spelade en oavgjord match och man har vunnit 10 matcher av dom 17 vilket har gjort att man har tagit många poäng.

Bortalaget Internacional

Internacional har börjat visat form efter en mycket svag säsong. Man har vunnit över både Figueirense och Cortiba med 1-0 på hemmaplan när man innan dessa båda matcher hade förlorat 4 raka matcher.

Vinsterna kom från lag i botten av tabellen så kanske säger inte det så mycket om Internacionals form och i dagens match är motståndet betydligt svårare.

Så här tänker vi

Att vi kan få detta odds gör att vi självklart spelar det. Vinst för Botafogo till oddset 2.40 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Botafogo hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar