Botafogo vs Internacional – Brasilien

Hemmalaget Botafogo

botafogo-vs-internacionalVäldigt få hade trott före säsongen att Botafogo skulle vara högre upp i tabellen än Internacional men inför den här matchen ligger man hela 10 placeringar och 11 poäng bättre än  Internacional. Botafogo som spelade i Serie B förra året har verkligen briljerat i årets omgång av Serie A och man ligger just nu på en 7de plats och man har nästan säkrat en plats till Copa Libertadores som verkligen skulle vara en utmaning för laget.

Man vann mot Figueirense med 1-0 i Söndags och man har också vunnit med 2-0 på hemmaplan mot ligamästarna Corinthians i matchen innan. Det är 17 matcher sedan man spelade en oavgjord match och man har vunnit 10 matcher av dom 17 vilket har gjort att man har tagit många poäng.

Bortalaget Internacional

Internacional har börjat visat form efter en mycket svag säsong. Man har vunnit över både Figueirense och Cortiba med 1-0 på hemmaplan när man innan dessa båda matcher hade förlorat 4 raka matcher.

Vinsterna kom från lag i botten av tabellen så kanske säger inte det så mycket om Internacionals form och i dagens match är motståndet betydligt svårare.

Så här tänker vi

Att vi kan få detta odds gör att vi självklart spelar det. Vinst för Botafogo till oddset 2.40 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Botafogo hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com