Celta Vigo vs Alaves – Copa del Rey

Hemmalaget Celta Vigo

Inget av lagen har vunnit något stort så när man gör om upp om en finalplats idag är det viktigt för båda lagen att vinna. Celta Vigo lyckades spela bort Real Madrid från vidare spel i Copa del Rey och det var stort gjort av dem.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dagens match har kanske inte samma utmaning som i matchen mot Real Madrid men det gäller att vara mentalt inställd på en hård match.

Bortalaget Alaves

Alaves kommer troligen spela precis så man gjorde när man möttes i ligaspelet förra månaden. Trots att man ganska tidigt fick en man utvisad lyckades man avvisa Celta Vigo från att göra någonting tills den 89de minuten då Celta Vigo lyckades få in 1-0 trots en man mer under mer än halva matchen.

Alaves försvarsspel har blivit testat och håller måttet men det är framåt det kärvar och idag måste man trots allt göra mål om man vill vinna matchen och ta sig till finalen som spelas i maj.

Så här tänker vi

Det är fördel för Celta Vigo men vi väljer ett kombinationsspel för högre odds Under 2.5 mål Och Båda lagen gör mål (Nej) till oddset 2.45 hos Betser

Vårt speltips: Under 2.5 mål Och Båda lagen gör mål (Nej) hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com