Chelsea vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelsea har sett oslagbara ut och som om de vore ostoppbara i Premier League i många månader nu men nu har de fått något att tänka på då Tottenham Hotspurs har börjat spela allt bättre och närmar sig bakifrån. Chelsea som förlorade sin senaste match mot Manchester United med 2-0 på bortaplan och det mot ett Manchester United som har haft det svårt på sina hemmaarena hela säsongen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även om har vunnit tre av de fem senaste matcher som man har spelat kan man ändå skönja att muren börjar krackelera när det börjar bli dramatiskt. Det gäller att de fortsätter så fint som de har spelat hela den här säsongen ända till den sista matchen.

Bortalaget Southampton

Southampton som kämpar med en dålig formkurva möter ett starkt lag idag. De befinner sig precis över mitten av tabellen med sina 40 inspelade poäng från de 31 matcher som man har spelat så här långt. I sin senaste match blev man ordentligt slagen med hela 3-0 när man mötte Manchester City på sin hemmaplan. Det gäller att de är skärpta idag när man möter ett lag som har så vassa anfallsspelare som Chelsea har.

Så här tänker vi

Chelsea har greppet om den här matchen redan innan den är spelad om inte matchnerverna börjar sätta in ordentligt nu när det ska avgöras. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com