Chelsea vs Southampton – Premier League

Hemmalaget Chelsea

Chelsea har sett oslagbara ut och som om de vore ostoppbara i Premier League i många månader nu men nu har de fått något att tänka på då Tottenham Hotspurs har börjat spela allt bättre och närmar sig bakifrån. Chelsea som förlorade sin senaste match mot Manchester United med 2-0 på bortaplan och det mot ett Manchester United som har haft det svårt på sina hemmaarena hela säsongen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Även om har vunnit tre av de fem senaste matcher som man har spelat kan man ändå skönja att muren börjar krackelera när det börjar bli dramatiskt. Det gäller att de fortsätter så fint som de har spelat hela den här säsongen ända till den sista matchen.

Bortalaget Southampton

Southampton som kämpar med en dålig formkurva möter ett starkt lag idag. De befinner sig precis över mitten av tabellen med sina 40 inspelade poäng från de 31 matcher som man har spelat så här långt. I sin senaste match blev man ordentligt slagen med hela 3-0 när man mötte Manchester City på sin hemmaplan. Det gäller att de är skärpta idag när man möter ett lag som har så vassa anfallsspelare som Chelsea har.

Så här tänker vi

Chelsea har greppet om den här matchen redan innan den är spelad om inte matchnerverna börjar sätta in ordentligt nu när det ska avgöras. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.00 hos comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar