Cypern vs Belgien – VM Kval

Hemmalaget Cypern

Cypern vs BelgienCypern hoppas inte alltför mycket på att få delta i VM i Ryssland om två år. Man slutade 2a från botten i den nyss avslutade EM2016 kvalgrupperna och man har bara slagit Andorra och man hade Belgien, Wales, Bosnien och Israel framför sig.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inte mycket talar för något annat resultat än att man inte tar sig vidare till VM heller eftersom man även den här gången får möta både Belgien och Bosnien igen. I gruppen ingår också Estland, Gibraltar och Grekland. Det dom kan hoppas på är att man hamnar på en 3de plats även om det nog är lite högt siktat.

Bortalaget Belgien

Återigen ställer Belgien det här talangfulla laget på plan och återigen har vi högt ställda krav på det här laget. Under EM trodde många av oss att det blir nog minst finalspel och kanske också äntligen ett guld.

I EM förlorade man mot Italien i den första matchen men sedan vann man mot Irland och Sverige. När dom spelade mot Ungern fick man se vad dom kan göra när alla spelare har vaknat på rätt sida för den matchen vanns med hela 4-0.

Så här tänker vi

Vi tror nog att Belgien vinner men vi hittar en bra oddsvärt spel på Cypern +1.5 Mål till oddset 1.95 hos mybet

Vi spelar: Cypern +1.5 Mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar