Cypern vs Belgien – VM Kval

Hemmalaget Cypern

Cypern vs BelgienCypern hoppas inte alltför mycket på att få delta i VM i Ryssland om två år. Man slutade 2a från botten i den nyss avslutade EM2016 kvalgrupperna och man har bara slagit Andorra och man hade Belgien, Wales, Bosnien och Israel framför sig.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inte mycket talar för något annat resultat än att man inte tar sig vidare till VM heller eftersom man även den här gången får möta både Belgien och Bosnien igen. I gruppen ingår också Estland, Gibraltar och Grekland. Det dom kan hoppas på är att man hamnar på en 3de plats även om det nog är lite högt siktat.

Bortalaget Belgien

Återigen ställer Belgien det här talangfulla laget på plan och återigen har vi högt ställda krav på det här laget. Under EM trodde många av oss att det blir nog minst finalspel och kanske också äntligen ett guld.

I EM förlorade man mot Italien i den första matchen men sedan vann man mot Irland och Sverige. När dom spelade mot Ungern fick man se vad dom kan göra när alla spelare har vaknat på rätt sida för den matchen vanns med hela 4-0.

Så här tänker vi

Vi tror nog att Belgien vinner men vi hittar en bra oddsvärt spel på Cypern +1.5 Mål till oddset 1.95 hos mybet

Vi spelar: Cypern +1.5 Mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com