Europa vs AIK – Europe League

Hemmalaget Europa

Europa vs AIKVad är det som händer med Gibraltar? Först slår Lincold Red Imps shockartat skottska mästarna Celtic i Champions League kvalet sedan kommer det här laget Europa också från Gibraltar och spelar bra, hårt och tufft i den första matchen mot AIK.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tyvärr för Europas del så kom ett segermål av AIK i den 89de minuten men man spelade tappert fram tills dess. Man gjorde det besvärligt för AIK. Europa mäktade endast med 3 skott mot AIK’s mål och det kan vara en av orsakerna att man gick mållösa ur den matchen.

Nu har man förlorat 4 matcher av 5 möjliga och i Europa League sammanhang har man förlorat 2 av sina 3 hemmamatcher. Den enda vinsten man här är en 2-0 seger mot Pyunik i slutet av Juni.

Bortalaget AIK

AIK är inne i en liten formsvacka just nu och man har bara vunnit 3 av de senaste 8 matcherna. Men om man vänder på det så har man heller inte förlorat på 13 matcher i rad vilket belyser hur svårt det är att vinna mot dom.

Så här tänker vi

AIK kommer vinna matchen och vi spelar AIK -1, 1-5 Asiatiskt till oddset 1.90 hos 10Bet

Vi spelar: AIK -1,1.5 Asiatiskt

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com